Italozás közben találkozott egykori kedvesével Stewart Downing focista. A két felnőtt összeszólalkozott, majd a Liverpool futballistája megverte a nőt, amiért persze elvitték a rendőrök.


A Bors szerint gyermekkori cimboráit látogatta meg a Liverpool futballistája, Stewart Downing. Betértek egy éjszaki mulatóba, ahol iszogattak, közben azonban Downing találkozott egykori barátnőjével, akitől a hírek szerint korábban gyermeke is született.


Forrás: AFP

A sportoló és a nő igencsak összeszólalkoztak, és a futballista néhányszor kiadósan arcba vágta a nőt. A helyszínre kiérkező rendőrök elvitték a Liverpool játékosát a nő elleni erőszakos tette miatt.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hackerek támadják a VV szavazásthttp://www.life.hu/szorakozz/20120109-valovilag-hackerek-tamadjak-a-vv-szavazast.html Modellre cserélték a szexi énekesnőthttp://www.life.hu/szorakozz/20120105-modellre-csereltek-a-szexi-enekesnot-jennifer-lopezt.html Kitiltották az X-Faktor sztárját az Operettbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20120105-muri-eniko-kitiltottak-az-xfaktor-sztarjat-az-operettbol.html