Angelina a tusolóban sírt, amikor Brad rátalált

Brad Pitt film Angelina Jolie rendezés Golden Globe-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még Angelina Jolie-nak is vannak kételyei önmagával szemben.




AFP
AFP

"Volt egy érzelmi összeroppanásom a tusoló alatt, és végül Brad talált rám zokogva" - mondta az irigylésre méltó családdal és karrierrel rendelkező Angelina. "Azt éreztem, hogy túl nagy ez a felelősség nekem, és hogy összeroppanok alatta."

A hatgyermekes anyuka még mindig nem békélt meg az új pozíciójával: "Én nem akartam rendező lenni, és még mindig nehezemre esik kimondani, hogy az vagyok. Én csak szerettem volna elmesélni ezt a történetet, aminek az lett a vége, hogy a rendezői székben találtam magam."

Jolie filmjét, az In the Land of Blood and Honey-t Golden Globe-díjra jelölték. A tervek szerint az újdonsült rendező és párja együtt jelennek meg a vasárnapi gálán.

Eljárt a keze a focistának - jól megverte egykori kedveséthttp://www.life.hu/szorakozz/20120109-eljart-a-keze-a-focistanak-jol-megverte-egykori-kedveset.htmlEmily Blunt még mindig dadoghttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111222-emily-blunt-meg-mindig-dadog.htmlLakat alatt tartja kedvesét a szívtipró?http://www.life.hu/szorakozz/20120110-lakat-alatt-tartja-kedveset-a-szivtipro-george-clooney.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.