Másfelé kacsintgat Ördög Nóra

tv műsorvezető vállalkozás Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub népszerű műsorvezetője jól tudja, hogy a televíziózás világában folyamatos a változás, mindig szükség van új arcokra a képernyőn, ezért saját vállalkozást indított.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Kattints a képre Nóri gyerekkori fotóiért!


"Régóta ez az első év, ami nem úgy indul, hogy bent ülök a televízió szerkesztőségében, hanem a saját vállalkozásomban töltöm az időmet. Most már ez is a munkahelyem lett. Munkaidő van, bejárunk, hiszen profivá kell válnunk. A vállalkozásunkban tőlünk függ, hogy milyen intenzíven dolgozunk, hogyan alakítjuk az időnket, mivel a saját főnökeink lettünk. Ha például tudom, hogy Palkó korábban végez, akkor én is előbb befejezem a munkát. Így többet lehetünk együtt. Ez régi tervem volt, ami most megvalósult" - mondta Nánási Pál csinos felesége a Borsnak.

A nézők semmit nem vesznek észre abból, hogy Nórának másik állása is van, hiszen a képernyőn továbbra is felbukkan, akkor is, ha most éppen nincs X-Faktor. De Nóra tudja, hogy a televíziózás világában viszonylag rövid idő alatt sok minden változhat.

"Manapság fontos, hogy több lábon álljunk. Persze szerencsés helyzetben vagyok, mert nem lennék rászorulva egy másik munkára. Pontosan tudom, hogy nem fogok mindig műsorvezetőként dolgozni, bár minden vágyam, hogy a lehető legtovább ebben a pozícióban lehessek, hiszen ez az életem. De később jönnek a nálam szebbek, jobbak, frissebb arcok, és nem tudhatom, hogyan alakulnak a dolgok. De ha búcsúznom kell, akkor már itt fog várni ez a munka. És nem kell a nulláról kezdenem a civil karrierem" - mondja Ördög Nóra.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.