Megkopaszthatta volna a férje a világhírű énekesnőt

katy perry válás Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry mosolyogva írta alá a válási papírokat. A férj, Russell Brand szintén mosolygott, hiszen nagyot kaszálhatott volna a válással.

A pár tizennégy hónapig élt házasságban, a vagyonon osztozkodniuk kellett volna. A slágerlistás énekesnő számláján közel huszonnyolc millió font van. Ehhez képest a Forbes magazin szerint Brand "mindössze" négymillióval büszkélkedhet. Russell azonban volt olyan nagylelkű, és aláírt egy nyilatkozatot, amelyben kijelentette, hogy nem tart igényt az énekesnő vagyonára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fiatalok 2010 októberében házasodtak össze, és nem kötöttek házassági szerződést, ami a kaliforniai törvények értelmében azt jelenti, hogy mindenen, amit a házasságuk alatt kerestek, fele-fele arányban osztozkodniuk kell. Katy 2010 májusa és 2011 májusa között 44 millió dollárt keresett.

A párnak közös otthona is volt, mely közel hat és félmillió dollárt ér - ezen viszont osztozkodnak majd. Russell ügyvédje a napokban írta alá a válási papírokat, de hivatalosan csak június 30-án tesznek pontot az ügy végére. Reméljük, Katy legközelebb jobban meggondolja azt, hogy a következő férfihoz is papírok nélkül menjen-e hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.