VV Veronika ráunt feltöltött ajkaira

VV5 Veronika valóságshow Cristofel villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa egykori lakója úgy döntött, hogy kiszedeti az implantátumot a szájából. Kedvese, Cristofel sem tiltakozik ez ellen.
Tipp! Nézd meg Veronika és Seherezádé erotikus fotózását! Kattints a képre! (+18)

"Ki szeretném szedetni a szilikont, mert szerintem már ódivatú, és nem tetszik, egyszerűen meguntam. Nem bántam meg, hogy akkor betetettem, nagyon jól elvoltam vele, de most már nem kell, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, mindig azt csinálom, ami éppen tetszik" - nyilatkozta Veronika a Borsnak.

Az ügyet a lány kedvese, Cristofel sem hagyta szó nélkül: "Úgy gondolom, elég nagylány ahhoz, hogy ha akarja, akkor kiszedesse. Úgy látszik, normális útra akar térni. Nekem mindegy, nem akarok beleszólni. Nem tudom, milyen lenne szilikon nélkül, szerintem mindkettő jól állna neki, de az is lehet, hogy nem lesz szebb. Korábban azért hívtam kacsaszájúnak, mert láttam, hogy el van szállva magától, és egy kicsit le akartam törni a szárnyait ezzel" - mondta a villa egykori lakója a Borsnak.

"Nem tetszik az orrom, a méretével és a formájával van gondom. Egyeneset szeretnék, hogy ne görbüljön kifelé. Ameddig az ember nem viszi túlzásba a plasztikát, és nem csúfítja el magát, addig nincs gond ezzel" - állítja Veronika, akinek már fogfehérítése is volt, és hamarosan fogszabályzót is kap.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.