Bereczki Zoltán Operettszínház operett Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi dráma szemtanúi lehettek a nézők a napokban a Budapesti Operettszínházban, a Rebecca című darab alatt.
Tipp! Exkluzív képek a Szinetár-Bereczki házaspárról! Kattints a képre!

"Több mint tízszer láttam már a Rebeccát, de csütörtökön sok furcsa dolgot tapasztaltam. Bereczki majdnem egy egész versszakot kihagyott az egyik legnagyobb dalából, hogy miért, azt nem tudom, később is zaklatottnak tűnt, és kisebb hibákat vétett. Majd Dóri az egyik jelenetre kicsit késve érkezett, a színpadon álló ­kol­légája, Mészáros Árpád Zsolt többször megköszörülte a torkát, hogy kint észrevegyék, itt az ideje, hogy Szinetár bejöjjön a színre. Innentől kezdve Dóra szinte végigsírta a felvonást, ami egyébként illett a szerepéhez, de mivel már sokszor láttam az előadást, feltűnt, hogy ennyire nem szokott kiborulni. Ugyanakkor bravúrosan saját javukra fordították ezt a helyzetet a művészek, és olyan szenzációsat alakítottak, mint még soha. A hibák miatt felgyülemlett indulatukat óriási színpadi energiává varázsolták" - számolt be a Borsnak egy olvasó.

A színészpár menedzsere, Ferenczi Orsolya szerint minden rendben volt. "Nem Szinetár Dóra sírt, hanem a színpadon eljátszott karaktere. Ahogy a másik szereposztásban Vágó Zsuzsi is ezt teszi előadásain, mert a Rebecca rendezője, Béres Attila ezt rendezte immáron két éve. Nem történt semmi rendkívüli, játszották a szerepüket" - mondta Ferenczi Orsolya.

Tipp! Hazakísértük Kingát a párbaj után. Kattints az exkluzív képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.