Michael Bublé balhé zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Bublét eddig igazi jófiúnak ismertük, a napokban azonban kiderült, a sztárnak van egy sötétebb oldala is.

A remek hangú zenész nemrég elmesélte, egyszer kihajították őt egy kanadai kosármeccsről, sőt, azt is elmondta, hogy az X-Akták tévésorozatból is elküldték. Az énekes 1996-ban két részben kapott szerepet - egy tengeralattjáró tengerészét alakította. "Épp Vancouverben forgatták a sorozatot. Én is kaptam egy kis szerepet, de nem tartottak minket túl jól. Elmentem enni egy hot-dogot, ez viszont nagyon nem tetszett nekik..." - mesélte a sztár, akinek korábban is voltak összetűzései.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A zenész a következőket nyilatkozta a Daily Star nevű lapnak: "Voltak balhéim. Egyszer kirúgtak a Vancouver Grizzlies meccsről, mert összeverekedtem egy szurkolóval. Aztán amikor egy kis vancouveri klubban dolgoztam, kiakasztottak rendesen, mert egy vendég a pultos bőrén oltotta el a cigarettáját" - mesélte a sztár.

Michael azonban ma már inkább a hangjáról híres, mint a balhéiról. Boldog és kiegyensúlyozott felesége, a gyönyörű Luisana Loreley modell oldalán. Az énekes hamarosan gyerekeket is szeretne. "Milliószor mondtam Luisanának, hogy vágyom egy babára, de azt is elmondtam neki, hogy ő szóljon, ha úgy érzi, itt az idő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.