SP összejött a Barátok közt sztárjával, akinek van pasija

csók párkapcsolat Éder Krisztián Barátok közt megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csók csattant el Nagy Alexa és SP között, annak ellenére, hogy a Barátok közt szereplője párkapcsolatban él.

A Barátok köztben az Alizt alakító Nagy Alexa boldog párkapcsolatban él német barátjával. A fiúval másfél éve egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, és szinte azonnal egymásba szerettek. Daniel a lány miatt költözött Budapestre, hogy minél több időt tölthessen a 28 éves sorozatszínésznővel. Azonban az ő kapcsolatuk sem felhőtlen: a szőkeség néhány napja barátja nélkül jelent meg egy celebpartin, ahol hosszasan beszélgetett a 23 éves SP-vel, majd érzéki csókot váltottak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"A buli hevében csattant el egy csók, és nincs is többről szó. Természetesen a barátomnak is beszámoltam minderről, aki megbocsátott" - mondta a sorozatszínésznő a Borsnak. "Krisztián nem tudott arról, hogy Alexának van barátja. Úgy tudom, hogy a csókolózást megelőzte egy beszélgetés, ennek során ez az információ nem derült ki. Alexa nem volt, nem lesz, és most sem SP barátnője" - mondta Vermes Orsolya, SP menedzsere a Borsnak.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.