menekülés VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre közelebb kerül Kingához VV Attila. A VV nyertese közel járt ahhoz, hogy találkozzon a szőkeség szüleivel.

Attila Kingával és Petivel bulizott kifulladásig, majd előzékenyen hazavitte kedvesét, és még a lakásba is bekísérte. ,,Befelé menet Kinga reflexből bezárta maga mögött a kert kapuját, amit ott még nem vettünk észre. Akkor döbbentem rá, hogy zárva van, amikor elhagytam volna a házat. Nem akartam már visszamenni, a szülőket sem szerettem volna felébreszteni, Kingu pedig már elaludt, mivel nemcsak fáradt volt, hanem kissé spicces is. A könnyebb megoldást választottam: kiugrottam a kerítésen" - mesélte Attila a Borsnak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

,,Peti és a sofőrünk kint várt a kocsiban, pont ráláttak a bejárati kapura. Fogalmuk sem volt, hogy mi történik, csak annyit láttak, hogy kimászom a Kutai család kerítésén hajnali négykor. Vicces látvány lehetett, mert majd megszakadtak a röhögéstől. Mostanában annyi más programom van, hogy biztosan nem lesz időm normális körülmények között meglátogatni Kinga szüleit, ráadásul elég távol laknak a várostól, ami még jobban megnehezíti a nagy találkozást" - szomorkodott a valóságshow győztese.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Hajdú Pétert meglepték!http://www.life.hu/legykepben/20120412-hajdu-petert-megleptek-szuletesnapjan-kollegai-a-frizbi-felvetelen.htmlPalácsik sajnálja Damut, aki két hét múlva vonul be a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120411-damu-roland-nem-eloszor-eroszakolt-not-palacsik-timea-a-frizbiben.htmlPszichiátrián kezelik a TV2 egykori sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120411-pszichiatrian-kezelik-a-tv2-egykori-sztarjat-damu-rolandot.htmlBalhézott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120411-balhezott-az-xfaktor-sztarja-gyurcsik-tibor.htmlMágussal randizgat a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120410-nagy-molnar-david-magussal-randizgat-koos-reka-enekesszineszno-lifehu-exkluziv.htmlNekik van a leghatalamsabb péniszük Hollywoodban (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120410-ime-a-leghatalamsabb-peniszek-hollywoodban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.