Végleg kiszáll az X Factor egyik zsűritagja

X-Faktor televízió Kelly Rowland zsűri tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, végleg elhagyja az X Factor zsűrijét Kelly Rowland, a Destiny's Child egykori sztárja - tudta meg a brit Daily Mail online kiadása.

A 31 éves szupersztár állítólag saját elhatározásából hagyja ott a műsort. Bár a külföldi sajtó nemrég még arról cikkezett, hogy a csinos mentor nem volt éppen a rajongók kedvence, a távozás oka hivatalosan mégsem ez. Az énekesnőnek egyre több külföldi fellépése van, ezt pedig nem tudná összeegyeztetni az X Factorral járó elfoglaltsággal, ami rengeteg energiát követelt tőle tavaly is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hivatalos bejelentés előtt Kelly saját Twitter oldalán furcsa kijelentést tett: "Csak Isten ítélkezhet fölöttem" - írta.Ez szólhat a rajongóknak és a műsor készítőinek is, akiket egyébként nehéz helyzetben hagy a távozó sztár, hiszen nincs még meg az utódja, pedig a műsor első felvételei május közepén kezdődnek. Még ki sem hült a mentor széke, már az a hír is szárnyra kapott, hogy Simon Cowell, a műsor szellemi atyja állítólag Dannii Minogue-t szeretné visszacsábítani a zsűribe.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



A magyarokért rajonganak a brit tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120416-a-magyarokert-rajonganak-a-brit-tehetsegkutatoban.htmlA tehetségkutató zsűritagja felszedte az ifjú énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20120416-simon-cowell-leleplezte-kapcsolatat-az-ifju-enekesnovel-danii-minoguegal.htmlVégre szerelmes a tehetségkutató népszerű zsűritagjahttp://www.life.hu/szeress/20120224-megasztar-falusi-mariann-szerelmes.htmlBűnös életéről vallott a tehetségkutató sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20110801-lopott-drogozott-es-koran-elvesztette-szuzesseget-tulisa-contostavlos.htmlHoltan találták a tehetségkutató zsűritagjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20110701-holtan-talaltak-az-australian-idol-zsuritagjat-jay-dee-springbettet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.