szabálysértés börtön Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz méltánytalannak találja az ellene indult rendőrségi eljárást, amitől nagyon stresszes lesz a következő időszaka.

Alekosz rosszul viseli, hogy az elmúlt egy hónapban négyszer, azaz hetente egyszer állították meg Érden, majdnem mindig ugyanazon a helyen, ugyanazok a rendőrök. Hol tíz, hol tizenöt, hol ötezer forintra büntették biztonsági öv bekapcsolásának elmulasztása vagy stoptáblába való belegurulás miatt. A minap pedig szabálysértési eljárás indult ellene.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Kitalálták, hogy ellenszegültem az intézkedésnek. Nem használtam az irányjelzőt, ezt el is ismertem, de fölfokozott idegállapotban voltam. Az intézkedés előtt ugyanis édesapám telefonált, hogy menjek haza, mert kirabolták a lakásomat. Nem az első, hanem a második felszólításra voltam hajlandó odaadni a személyigazolványomat és a jogosítványomat. Ez volt a főbenjáró bűn. Ezért voltunk itt, ezért raboltuk az én időmet, az ügyvédem idejét, illetve ezért raboltuk öt irodista idejét. Az ügy pikantériája, hogy szerda este ugyanazon a helyen, ahol eddig, ismét megállítottak. Nyugodtan mondhatjuk, hogy vadásznak rám, hiszen ez már a hatodik eset. Ezúttal nem büntettek meg, mert mindent rendben találtak. De most elindul egy vizsgálat, ami miatt egy hónapig stresszben, nyugtalanságban kell élnem" - olvasható Alekosz vallomása a Stop.hu-n.

"Két eljárás indult Alekosz ellen. Az egyik a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, ami abban merült ki, hogy a körforgalomból kifelé jövet nem indexelt. A másik eljárás pedig a jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség. Az elsőt elismeri, a másodikat vitatja, hiszen elmondása szerint átadta az iratait és együttműködött. Az ügy kimenetelével kapcsolatban még nehéz nyilatkozni, de legrosszabb esetben pénzbírsággal végződik majd" - magyarázta Alekosz ügyvédje. A görög amorózó állítja, eddig 50 ezer forintot fizetett be a szabálysértések miatt, de az ügy akár 150, legrosszabb esetben 300 ezer forintos pénzbírsággal is végződhet - ha erre kerül a sor, Alekosz akár le is ülné büntetését.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.