Észreveszi-e a férfiakat Veca, és mi a fontos számára egy pasiban? A fiatal énekesnőt Szily Nóra faggatta arról, hogy milyen párkapcsolatra vágyik igazán.  Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!
Erős Antónia és Janicsák Veca együtt küzd a zsírok ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120611-eros-antonia-es-janicsak-veca-egyutt-kuzd-a-zsirok-ellen.html Kálmán Olga: "Ameddig lehet, ezt akarom csinálni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120804-kalman-olga-ameddig-lehet-ezt-akarom-csinalni-szily-nora.html Fenyő Iván: "Még nem vagyok teljesen rendben" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120727-fenyo-ivan-meg-nem-vagyok-teljesen-rendben-szily-nora.html Radics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.html Csonka András: "A múlt nyitott, a jelen nem létezik, a jövő bizonytalan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120610-csonka-andras-a-mult-nyitott-a-jelen-nem-letezik-a.html Az ismert magyar énekes lebukott egy buliban eddig eltitkolt barátnőjévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-eder-krisztian-sp-az-ejszakat-jarja-kezenfogva-szexi-modell-baratnojevel.html Rózsa György soha nem törődött az egészségével - Csoda, hogy még él!http://www.life.hu/legykepben/20120512-rozsa-gyorgy-sorsszerunek-tartja-hogy-meg-el-egy-kave.html Ezt nem gondoltuk volna! Soha nem látott felvételek kerültek elő a magyar olimpikonrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-soha-nem-latott-felvetelek-risztov-eva-olimpikon-uszonorol-a-naploban.html Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-vv-evat-szombat-este-nem-engedtek-be-gianni-uj-szorakozohelyere.html