Gary Barlow videó Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg popsztárnak állt - de csakis egy videó erejéig, méghozzá azért, hogy nagymamája, II. Erzsébet királynő kedvében járjon.


A herceg csörgődobon játszik és táncol abban a videóban, amely II. Erzsébetnek készült. A királynő ugyanis idén ünnepli uralkodásának 60. évfodulóját. A Sing című számot pedig nem más készítette, mint Anglia két legnépszerűbb zenésze, Gary Barlow és Andrew Lloyd Webber.

Barlow a Take That énekese és az angol X-Factor tehetségkutató zsűritagja. Bejárta a brit nemzetközösség országait, hogy elkészülhessen ez a videó, amelyben tehetséges afrikai gyermekek énekelnek és feltűnik Hayley Westenra új-zélandi szoprán is. Amikor Barlow Jamaicában járt, véletlenül összefutott Harry herceggel, aki szintén egy körúton járt arrafelé. Barlow fejéből pedig kipattant egy zseniális ötlet: "Megkérdeztem, lenne-e kedve szerepelni egy felvételen. Erre ő azt mondta, hogy nem énekel. Én azt válaszoltam, hogy nem is kell énekelnie, hanem inkább egy csörgődobon kellene játszania. Erre a következőket felelte: 'Ez még sokba fog neked kerülni' - és elfogadta az ajánlatomat" - vallotta a zenész.

A dalt június 4-én adják majd elő a Buckingham-palotában.

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



A diktátor is ember (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120516-ezt-a-filmet-ne-hagy-ki-ha-moziba-keszulsz-.htmlSzakított az X-Faktor szerelmespárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120517-szakitott-az-xfaktor-szerelmesparja-baricz-gergo-es-kovats-vera.htmlCristofel nem száll le Veronikárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120516-cristofel-nem-szall-le-veronikarol.html"Egy napon a felesége leszek ennek a fiúnak" - Vivien Leigh nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120514-egy-napon-a-felesege-leszek-ennek-a-fiunak-vivien.htmlKovács Lázár látni sem akarja kisfiát, Lázárkáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120513-kovacs-lazar-latni-sem-akarja-kisfiat-lazarkat.htmlKibékült az egykori álompárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120508-kibekult-egymassal-denise-richards-es-richie-sambora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.