A rajtakapott színész kimagyarázta a bugyit a feleségének. Állítólag egy meleg előadóművészt fog alakítani a következő filmjében.

Női ruhában pózolt a nemrégiben még rákkal küzdő színészlegenda. Catherine Zeta-Jones rajtakapta férjét, Michael Douglast, ahogy az ő bugyiját próbálgatja. Michael azonban talált mentséget a kiábrándító jelenetre: csak egy szerep kedvéért cserélte le alsógatyáját, mondta, ugyanis egy készülő filmben ő fogja alakítani a homoszexuális előadóművészt, Valentino Liberace-t.

AFP

A karakter tökéletesítése érdekében a 67 éves színész felesége szexi cuccai között kutatott. "Michael a hálóban állt az egyik bugyimban, és elkezdte magára pakolgatni az ékszereimet. Könyörögnöm kellett neki, hogy vegye le a fehérneműimet!" - mesélte a walesi színésznő a Daily Starnak.

 

Xantus Barbara: "Való igaz, hogy nagyon szeretem"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120609-xantus-barbara-szingli-egy-kave-szily-noraval.html Karambolozott Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120609-karambolozott-lindsay-lohan.html 4 szuperpasi átlagon felüli IQ-valhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120608-pasik-atlagon-feluli-iqval.html Így él egy pedofilhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120606-michael-igy-el-egy-pedofil.html Sheryl Crow-nak agydaganata vanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120606-sheryl-crownak-agydaganata-van.html