Dögösek és meg is mutatják - A legizgalmasabb szurkolói villantások

játékos futball foci EB bajnokság foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foci Eb elmaradhatatlan kellékei a szexi szurkolólányok, akik bátran kiteszik, amijük van. Fűzőben, testfestéssel, tetkókkal és miniszoknyában pózolnak a lelátón, így szorítanak kedvenc sztárjaiknak. Még ha a focistákig nem is jutnak el a kedves gesztusok, a többi drukkernek egész biztosan kellemes emlékeket szereznek.


Mellükre festik az olasz zászlót és a nekik szánt szívecskéket ezek a lelkes szurkolóhölgyek. A rúzs és a sál után a mellkasukon is érezni szeretnék a nemzeti színeket, egyikőjük pedig a válogatott kék mezével megegyező árnyalatú topot is választott. Anglia legyőzésével elődöntős Olaszország, így szurkolóik további testfestéseket készíthetnek.

AFP
AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



2. Ukrán forrónacik és topok

Ez az ukrán rajongólány a június 15-i Ukrajna-Franciaország összecsapáson fordított hátat kedvenceinek, miután azok két gólt is kaptak. A társházigazdák végül kiestek a csoportkörből, szurkolóik azonban a további meccseken is kihívó öltözékeikkel borzolják a kedélyeket.

AFP
AFP

Kattints a képre a többi popsiért!

3. Svéd popsik

Nemcsak Ukrajna, de Svédország szurkolói is sárga-kékben pózolnak. A fűzős, miniszoknyás, sportszáras és magas sarkús összeállítással pedig nem csak a pályán okoznak feltűnést. A svéd válogatott ugyan nem igazán villogott a csoportmérkőzések alatt, de legalább a rajongóik lelkesen villantanak.

AFP
AFP

4. Bodypaintings

Sem a német, sem pedig a holland szurkolócsajok "szerelése" nem hagy túl sok teret a képzeletnek. Lengyelországban és Ukrajnában egyre népszerűbb a szurkolói bodypainting, erről persze a tökéletes alakú rajongók sem maradhatnak le. Németország magabiztosan menetel, Hollandia azonban nyertes meccs nélkül búcsúzott a csoportkörök után a 2012-es bajnokságtól.

AFP
AFP

5. Hat betű nyolc cicin

Négy lány teszi ki csőtopján az Espana feliratot, így drukkolva nemzeti tizenegyüknek. Az ötlet jó és a kivitelezés is szép, ráadásul a lelátón senki sem gyanúsítható azzal, hogy udvariatlanul stíröli őket, hiszen mindenki csak a közös szöveget olvassa.


AFP
AFP




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.