Csússz be a fesztiválra, és éld át a 4G mobilnet élményét!

PR cikk fesztivál szélessáv Magyar Telekom mobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heineken Balaton Soundra érkezők idén akár be is csúszhatnak a fesztiválra. A Telekom hatalmas, 8 méter magas magenta csúszdája, amely a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt szimbolizálja, mindenkit lendületbe hoz!

Forrás: Telekom
Forrás: Telekom

A Telekom ügyfelei már több Balaton környéki település, Siófok, Hévíz és Keszthely mellett már Zamárdiban is megtapasztalhatják a valódi mobil szélessáv előnyeit. Az új generációs mobilinternet szolgáltatásnak* köszönhetően már a Heineken Balaton Sound Fesztivál látogatóinak sem kell lemondaniuk az eddig csak Budapesten megtapasztalt 4G/LTE előnyökről, azaz akár a Balaton parton ülve is úgy használhatják laptopjukat vagy tabletjüket, mintha az otthoni gépük előtt ülnének.

Forrás: Telekom
Forrás: Telekom

A Telekom Terasz az idén is külföldi és magyar nagyágyúkat vonultat fel. Élő produkcióval érkezik Berlinből Fritz Kalkbrenner, az európai techno kultúra legfelkapottabb DJ-producerének öccse, itt lesz látható a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us. Ide várják Maceo Plex Spanyolországban élő amerikai elektronikus zenész-producert is, aki mostanában a deep house-ra jellemző stíluselemekkel kísérletezik. Itt lesz látható az izlandi Gus Gus igényes és csábító atmoszférájú elektronikus tánczenéjével, Nina Kraviz, Moszkva egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, a Propaganda rezidense, továbbá Tensnake, hamburgi DJ-producer, a diszkó zene feltámadásának egyik hírnöke. A magyar zenei élvonalat a Telekom Teraszon a Compact Disco és a Carbonsfools képviseli.

Forrás: Telekom
Forrás: Telekom

A Telekom interaktív, közösségi játékának köszönhetően már a koncertek közti szünetek sem telnek majd kényszerű várakozással. Aki a magasba emeli a mobilját, a tömeggel együtt irányíthatja a kivetítőn megjelenő játékot. A kifáradt fesztiválozókat várja a kényelmes Telekom Terasz, ahol napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. Itt ingyen lehet internetezni, és a lemerült mobiltelefonokat is fel lehet tölteni. Aki kedveli a klasszikus dallamokat, részt vehet a Művészetek Palotájával együttműködésben felhangzó Hangulatkoncerten.

Forrás: Telekom
Forrás: Telekom

Izgalmas páros fesztiválélményekben lehet része azoknak, akik júniusban bármilyen Samsung terméket vásároltak hűségidővel a Telekom üzlethálózatában vagy webes felületén. Ők X vagy Y karszalaguk birtokában, SMS-ben történő regisztráció után különleges élményeket oszthatnak meg ellenkező betűjelű partnerükkel, például egy napfürdőt a Telekom napozón vagy egy közös reggelit. A Telekom Fesztivátor alkalmazásával könnyen el lehet igazodni a különböző Telekomos fesztiválhelyszíneken, és az ott készített fényképekből néhány kattintással elkészíthetjük saját zenés fesztiválfilmünket. A Fesztivátor a Google Play felületén tölthető le Android operációs rendszerű okostelefonokra.

További, állandóan frissülő információk a T-Mobile Facebook oldalán és a Sosem elég honlapon olvashatók!

*A szolgáltatás a lefedett területen Net&Roll 4G mobilinternet csomaggal, valamint LTE-képes eszközzel, például a T-Mobile 4G-s USB modemével vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagéppel vehető igénybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.