A Quantum XXL nevét használták ahhoz, hogy pénzt csaljanak ki gyanútlan rajongóktól.

A Csillag születik tánccsapata, a Quantum XXL tagjai megdöbbentek, amikor az egyik népszerű közösségi oldalon visszaéltek a nevükkel.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Van egy rajongói oldalunk, és ezzel párhuzamosan valaki létrehozott egy hasonló oldalt, mintegy lemásolva a miénket. Először csak fényképek kerültek fel ide a nevünkben, majd odáig fajult a dolog, hogy a csapat pólóit kezdték árulgatni a nevünkben. Végül kiderült, hogy egy fiatal műve a dolog, aki később megijedt, és abbahagyta a dolgot. Ez az oldal hamarosan meg is szűnik, reméljük, az ottani rajongóink visszatalálnak a valódi oldalra" - vallotta a csapat egyik tagja, Hartmann Gábor a Life.hu-nak.

Gábort az is nagyon bosszantotta, hogy nemcsak a csapat jó hírét tette kockára a csaló, de anyagilag is át akarta verni a rajongókat. Gábor azonban elmondta, nem tesznek feljelentést az elkövető ellen, és reméli, hogy hamarosan 100 százalékosan megoldódik az ügy.

Hollywood legdrágább válásaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-hollywood-legdragabb-valasai.html Kárász Róbert: "Felvállaltam ezt a döntést"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-karasz-robert-felvallaltam-ezt-a-dontest-egy-kave-szily.html Megszületett Sienna Miller első gyermekehttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-megszuletett-sienna-miller-elso-gyermeke.html Scarlett Johansson kiütötte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-scarlett-johansson-kiutotte-angelina-joliet-o-a-vilag-legjobban-fizetett.html Árthat-e Tom Cruise válása a filmjeinek?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120706-arthate-tom-cruise-valasa-a-filmjeinek.html A 7 legszexisebb sorozat - ezeket nézd a tévében, ha forró jelenetekre vágysz (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120706-a-7-legszexisebb-sorozat-ezeket-nezd-a-teveben-ha.html Pucér feneket villantott a szexi magyar színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20120706-pucer-feneket-villantott-a-szexi-magyar-szinesz-nagy-ervin.html Szingli lett a magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120706-szingli-lett-a-magyar-musorvezeto-horvath-eva.html Nagy Feró: "Az ember tanulja az életet!"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120706-nagy-fero-az-ember-tanulja-az-eletet-egy-kave.html