Szombaton még strandolhatsz, vasárnaptól jön a hűvös idő

zivatar meteorológia strand hétvége időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hűvös péntek után szombaton strandidő is lehet, de délután már viharokra számíthatunk, vasárnaptól viszont egyre hidegebb lesz.

Az OMSZ előrejelzése szerint pénteken késő este 17 és 25 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk, így ha szabadtéri buliba vagy hivatalos, vigyél magaddal kendőt, pulcsit, vagy dzsekit is.

Szombaton eleinte túlnyomóan napos idő várható, akár 35 fok is lehet, ezért érdemes a strandolást erre a napra tervezned. Délutántól a keleti, délkeleti országrész kivételével egyre többfelé várható zápor, zivatar, a zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

Vasárnap napközben átmenetileg felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütés is lehet. Több helyen valószínű eső, zápor, napközben 28 fokra is számíthatunk, a hét elején 27-28 fok lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.