Oscar-díj halál házasság Celeste Holm férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elhunyt az Oscar-díjas színésznő, Celeste Holm. Kilencvenöt éves volt.


AFP
AFP

Tehetségére hamar felfigyeltek a filmkészítők - ő kapta az 1947-es Úri becsületszó főszerepét, melyért Oscar-díjjal jutalmazták. Celeste olyan sztárokkal játszott együtt, mint Gregory Peck, Bette Davis és Frank Sinatra. Ötször volt férjnél, nyolcvanhét évesen még hozzáment a nála negyvenhat évvel fiatalabb operaénekeshez, Frank Basile-hoz.

Tipp! Képek a pécsi gyilkosságról. Kattints a galériáért!



Újabb pótolhatatlan veszteség: váratlanul elhunyt a legendás hollywoodi producerhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120714-szivrohamban-elhunyt-a-legendas-hollywoodi-producer-richard-zanuck.htmlŐrült szerelmek a filmvásznon - szeress, ha mersz! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120713-mozi-film-szorakozas-orult-szerelmek-a-filmvasznon-avagy-szeress.htmlÚj Lady Gaga született - Fantasztikus hangja van a kislánynak!http://www.life.hu/szorakozz/20120712-uj-lady-gaga-szuletett-fantasztikus-hangja-van-a-kislanynak.htmlÚj csatornát indít a TV2http://www.life.hu/szorakozz/20120713-teve-tevemusor-osz-uj-csatornat-indit-a.htmlIratkozz fel hírlevelünkre és nyerj Lush ajándékcsomagot!http://www.life.hu/szorakozz/20120713-iratkozz-fel-a-lifehu-hirlevelre-es-nyerj-lush-ajandekcsomagot.htmlSzombaton még strandolhatsz, vasárnaptól jön a hűvös időhttp://www.life.hu/szorakozz/20120713-hetvege-idojaras-nyar-szombaton-meg-strandido-lesz-vasarnaptol-jon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.