színésznő Uma Thurman film filmművészet mozi szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig Uma Thurman volt az egyik húzóneve Oliver Stone Vadállatok című kábítószer-háborús akció-thrillerének, ám mire elérkezett az amerikai bemutató, nevének nyoma sem volt a stáblistán.

A színésznő összes jelenetét kivágták a filmből. Miért? A válasz egyszerű: bár fontos momentumokkal gazdagította volna a produkciót, jelenetei nem fértek bele a játékidőbe. Oliver Stone-éknak így is rengeteg fejfájásába került, miként adaptálják Don Winslow bestsellerét. "Iszonyú sokat kellett vágnunk, mert a könyvben 120 jelenet van, a filmbe viszont csak 30 fért bele, és még így sem lett valami rövid" - magyarázza Stone.

AFP
AFP

Uma Thurman a főhősnő, O (Blake Lively) anyját alakítja az eredeti változatban. Lively nagyon sajnálja, hogy a karakter teljesen kimaradt a filmből, mert segített volna jobban megérteni O motivációit. "Az én karakterem teljesen szabad szellemű lány, két pasival él együtt, füvezik és senki nem parancsolhat neki" - mutatja be O-t Lively. "Ez a lány jórészt azért lett ilyen, mert a szülei elváltak, és az anyja, akit Uma játszik, világgá ment, csak pár évente bukkant fel rövid időre a gyereke életében. Ez nagy trauma volt O számára, ugyanakkor üzenet is arról, mit jelent szabadnak lenni."

Thurman kivágásával Stone lemondott egy nagy poénról. A filmben John Travolta korrupt kormányügynököt játszik, és vicces lett volna újra együtt látni Umával - a Ponyvaregény óta nem volt közös filmjük. A mexikói drogkartell főnökét alakító Salma Hayek egyébként pont olyan Kleopátra-frizurát visel, mint Uma a Ponyvaregényben, de lehet, hogy ez csak véletlen.

Stone mellékesen utalt arra, nem kizárt, hogy a moziverzióból kivágott jelenetek visszakerülnek a filmbe, amikor megjelenik DVD-n és Blu-Rayen.

Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.

Forrás: UIP

Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-salma-hayek-kitiltotta-kislanyat-a-vadallatok-forgatasarol.htmlÍgy lehet tönkretenni a tökéletes esküvőthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120718-mozi-szorakozas-program-hogy-tegyuk-tonkre-a-tokeletes-eskuvot.html"Szinte mindig a fellegekben jártunk" - Lauren Bacall nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120716-szerelem-filmmuveszet-mozi-szinte-mindig-a-fellegekben-jartunk-.htmlÚjabb pótolhatatlan veszteség: váratlanul elhunyt a legendás hollywoodi producerhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120714-szivrohamban-elhunyt-a-legendas-hollywoodi-producer-richard-zanuck.htmlŐrült szerelmek a filmvásznon - szeress, ha mersz! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120713-mozi-film-szorakozas-orult-szerelmek-a-filmvasznon-avagy-szeress.htmlCsinos diáklány gáláns partnereket keres. Jelige: "Vágy/álom"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120711-sleeping-beauty-csinos-diaklany-galans-partnereket-keres-jelige-vagyalom.htmlA 7 legszexisebb sorozat - ezeket nézd a tévében, ha forró jelenetekre vágysz (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120706-a-7-legszexisebb-sorozat-ezeket-nezd-a-teveben-ha.htmlSalma Hayek félelmetes vadállattá válthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120629-salma-hayek-felelmetes-vadallat-egy-filmben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.