5karikás flashmob az 56-osok terén

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar élsportolók tiszteletére az öt karika formájának és színeinek megfelelő élő láncot alkottak a Vidámpark munkatársai és az érdeklődők július 25-én, Budapesten.

Napokon belül kezdetét veszi az év egyik legnagyobb nemzetközi sporteseménye Londonban. A nyári játékok apropóján döntött úgy a Vidámpark, hogy a magyar csapat szurkolóival együtt látványos üzenetet küld a szigetországba.

A résztvevők és a Vidámpark munkatársai az öt karika formájának és színeinek megfelelő élő láncot alkottak a budapesti 56-osok terén és élőszóban is bíztató felkiáltásokkal üzentek a magyar sportolóknak.

Forrás: Budapesti Vidámpark Zrt.
Forrás: Budapesti Vidámpark Zrt.

Ahogy Fehér Mariann, a Vidámpark szóvivője fogalmazott: "A Budapesti Vidámpark az egészséges és biztonságos szellemi és testi kikapcsolódás híve. A sport a szívünk csücske, szívesen biztosítunk helyet csapatépítő tréningek, bátorságpróbák, gyermeknapi sorversenyek és igazából bármilyen sportesemény számára. A Vidámpark központi törekvése, hogy a kulturált közösségépítés kereteinek megteremtése mellett biztosítsa a felhőtlen szórakozás élményét. A mostani rendezvénnyel e csapatépítő szellem jegyében szerettünk volna tisztelegni a magyar sportolók előtt."

A londoni játékok után a Vidámpark vendégül szeretné látni a hazatérő sportolókat egy egész napos program erejéig, hogy kikapcsolódjanak, feltöltődjenek, megtapasztalhassák az éjszakai fényben úszó játékok élményét és kedvezménykártyájuk segítségével bármikor visszatérhessenek családjukkal, barátaikkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.