Balhé az újdonsült jegyeseknél - A színész elzavarta kedvesét

jegyes Miley Cyrus Liam Hemsworth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Liam Hemsworth és Miley Cyrus között.

A pár hete történt lánykérés után azt hihetnénk, hogy nem tud betelni egymással Liam Hemsworth és Miley Cyrus. Ez azonban nem így van: a jelenleg a Paranoia in Philadelphia című filmet forgató huszonkét éves Liamot nagyon zavarja, hogy kedvese állandóan körülötte sürög, ezért most azt akarja, hogy fiatal jegyese utazzon vissza Los Angelesbe, és ne zavarja őt a munka közben. Ez érthető is, hiszen Liam nagyon céltudatos, jelenleg ő Hollywood talán legfelkapottabb fiatal színésze, és sok munkát kap, mialatt Miley csak Pilates-edzésekre jár, és nem kap különösebben sok filmes ajánlatot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Miley az őrületbe kergeti a fiút. A lány állandóan szalonokba jár és vásárolgat, majd minden egyes nap a fiúhoz siet, beszélgetni akar és vele szeretne lenni. De Liam most komolyan veszi a munkát. Ráadásul amikor kora reggeltől késő estig forgat, már nincs kedve este kimozdulni. Miley azonban bulizni akar, puccos éttermekben szeretne vacsorázni. És ha ez még nem lenne elég, Miley magával hozta a kutyáját, Ziggyt is, aki annyira szuszog éjszaka, hogy Liam képtelen nyugodtan aludni" - vallotta egy bennfentes. Ha Miley kisasszony így folytatja, igen hamar vége szakad majd a romantikus jegyességnek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.