rendező eljegyzés Kate Bosworth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Bosworth színésznő és Michael Polish rendező eljegyezték egymást.

Kate Bosworth nemrég érdekes bejelentést tett a közösségi oldalán. A színésznő és kedvese, Michael Polish rendező Dél-Koreában voltak, a szépség pedig ezt írta ki az üzenőfalára: "Első nap Szöulban én és a vőlegényem, Michael Polish felfedeztük a Changdeokgung-palotát."

AFP
AFP

Így már semmi kétség, hogy a két híresség jegyben jár. A pár a Big Sur című film forgatásán szeretett egymásba, és először egy tavalyi Coldplay koncerten jelentek meg hivatalosan is együtt. Bosworth korábban a True Blood sztárjának, Alexander Skarsgardnak volt a barátnője - ők 2011 júliusában szakítottak.

A Bourne-hagyaték sztárja retteg a házasságtólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120808-a-bournehagyatek-sztarja-jeremy-renner-retteg-a-hazassagtol.htmlEzért kívánatos a nő 35 felett is - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/20120808-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-kivanatos-a-no-35-felett.html"Bátran vállalom: nő vagyok" - Ne írd le magad 35 felett (18+)http://www.life.hu/szeress/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-most-kezdodik-az-elet-igazan-nok.htmlVele kavar a világ legsikeresebb olimpikonja! Fotók a szépségrőlhttp://www.life.hu/szeress/20120808-michael-phelps-olimpiai-aranyermes-uszo-uj-szexi-baratnoje-megan-rossee.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.