Letartóztatták a részegen rendőröket fenyegető Randy Travis countryénekest

Randy Travis country részeg letartóztatás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Észak-Texasban letartóztatták Randy Travis countryénekest, aki meztelenül hevert az országúton, majd miután bevitték az őrszobára, azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy lelövi őket - közölte nem olyan rég a CNN.

Travist ittas vezetéssel és erőszakkal való fenyegetéssel gyanúsítják. Az incidens még kedden, nem sokkal éjfél előtt történt. A pucéran fetrengő énekesre egy betelefonáló autós hívta fel a közlekedésiek figyelmét. Az erősen ittas férfi megtagadta, hogy megszondázzák és vérmintát vegyenek tőle. Ez utóbbi vizsgálatot bírói utasításra végül erőszakkal hajtották végre.

AFP
AFP

Travist, aki összetörte az autóját, szerdán óvadék ellenében elengedték. Azt hivatalosan nem közölték, hogy megsérült-e, de a róla készült felvételen az arcán és a jobb szeme körül horzsolások voltak láthatók. Az énekest februárban nyilvános lerészegedés miatt állították elő. Travis egy templom előtt ücsörgött a kocsijában.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.