Ők voltak a legszebb magyar lányok az olimpián - ahogy egy pasi látja

a nap cikke sportoló London verseny olimpia sportteljesítmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a szenzációs sportteljesítményeken ámulva végigszurkoltuk az olimpiát, azért időnként a férfi is előbújt belőlünk, amikor megláttuk a képernyőn a vonzó magyar sportolólányokat. Ők voltak a kedvenceink Londonban. 

1. Kovács Katalin (kajak-kenu)

A nevetőgödröcskés kedves mosoly, a meleg barna szemek és az örökké pozitív kisugárzás mellett azért 31 darab világbajnoki cím is szexi tud ám lenni férfiszemmel, és ezt Kovács Kati a Londonban a női négyesek versenyében elért győzelmével most már a harmadik olimpiai aranyérmével is megfejelte. Minden idők legeredményesebb kajakozónője emellett még egy ezüstérmet is begyűjtött a klasszikus partnere, Janics Natasa oldalán, és továbbra is ő az ország egyik kedvenc sportolónője.

Forrás: MTI/Kovács Tamás
Forrás: MTI/Kovács Tamás

2. Gangl Edina (vízilabda)

A csodálatosan küzdő és játszó, végül negyedik helyen végző magyar női vízilabdaválogatottból több játékost is a listánkra tehettünk volna, közülük végül azért döntöttünk Gangl Edina mellett, mert olyan angyali mosollyal húzta le az ellenfelek által a kapujára küldött bombaerős lövéseket, hogy nem lehetett kicsit nem beleszeretni. A még úszósapkában is elképesztően helyes Edina általában a kispadon szokott kezdeni a pólóválogatott meccsein, de több alkalommal is nagyot tudott lendíteni csereként beállva a csapat játékán.

MTI
MTI


3. Jakabos Zsuzsanna (úszás)

Ha csak annyit mondunk, hogy az olimpia előtt egy amerikai magazin minden idők egyik legszexibb olimpikonjának nevezte, már ezzel eláruljuk, miért biztos a helye a listánkon. A tengerentúli kollégák nagyszerű helyzetfelismerésével mi is egyetértünk: a klasszikusan szép arcéllel, csábító szemekkel és egy úszó (...) formás alakjával rendelkező (és az olimpián végül egy hetedik helyig jutó) Zsuzsanna fotómodellként is megállná a helyét. Őt magát azonban nem túlságosan hatja meg, hogy a külsejéről lett elhíresülve: "Eljutnak hozzám is ezek a hírek, de ettől még nem úszom gyorsabban" - nyilatkozta.

MTI/EPA/Hannibal Hanschke
MTI/EPA/Hannibal Hanschke

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!




4. Böczögő Dorina (torna)

A tornászlányok általában picik és törékenyek, de Dorina emellett még formás alkatú is, miközben szöszi hajkorona övezi a szívfájdítóan bájos pofiját. Ráadásul kecsesen és hajlékonyan mozog a tornaszereken, igaz, ez most az olimpián nem hozott kiemelkedő eredményt: sajnos nem sikerült a döntőbe kerülnie sem összetettben, sem a szerenkénti versengésben.

MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás

5. Mészáros Anett (cselgáncs)

Mosolygós szemek, hosszú sötétbarna haj, szálfatermet és ellenállhatatlan mosoly: amikor Mészáros Anett földhöz vágja az ellenfeleit a tatamin, akkor nem lennénk a helyükben, de ha mindez kicsit gyengédebben zajlana és valahol egészen máshol... Az Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes dzsúdós az olimpián is éremesélyesként indult, de sajnos nem jutott messzire a versenyben, igaz, ebben közrejátszhatott egy közelmúltbeli sérülés is.

Forrás: AFP/Miguel Medina
Forrás: AFP/Miguel Medina

6. Czékus Eszter (szinkronúszás)

A mindössze 17 éves Czékus Eszter számára már az is óriási eredmény volt, hogy hasonlóan fiatal társa, Kiss Szofi oldalán kijutottak a londoni olimpiára, és végül ott sem vallottak szégyent a gyakorlatukkal, sőt. Eszter rendelkezik a tinilányok minden hamvas szépségével, miközben úszás közben a legkecsesebb mozdulatokat mutatja be érett versenyzőként, és van egy olyan érzésünk, hogy néhány év múlva igazi bombázó válik belőle.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]



Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.