olimpiai bajnok film filmszerep olimpikon Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg senki nem gondolta komolyan, hogy az olimpikon a visszavonulásával együtt eltűnik a süllyesztőben, és soha nem hallunk róla többet. Az úszófenomén több új szerepben is feltűnik.

A 18-szoros olimpiai bajnok legutóbb a monogramos logójáról ismert divatház arca lett. A képeket az az Annie Leibovitz készítette, aki fél Hollywoodot lefotózta már. A Sunday Times információi szerint Phelps hamarosan színészként is kipróbálja magát, méghozzá egy készülő Tarzan-filmben, amiből nem is egy készül a jövőben. A 2013-ra ígért filmben, amelyet a Constantin Film jegyez, Kellan Lutz és Spencer Locke lesz a főszereplő.

AFP/Joe Klamar
AFP/Joe Klamar

Phelps tökéletes testét megnézheted a képre kattintva!

Természetesen a többi produkciós cég sem szeretne lemaradni, ezért állítólag a Warnernél is lesz Tarzan-film. A pletykák szerint ehhez szeretnék leszerződtetni a 18-szoros olimpiai bajnokot. Érdekesség, hogy a magyar származású, ötszörös olimpiai úszóbajnok, Johnny Weissmüller is Tarzan szerepében tűnt fel a vásznon. Tizenkét filmben alakította a vadembert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.