Dancs Annamari színpad operett ájulás Miss Saigon egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Musical helyett dráma a színpadon! Rosszul lett a bajai Miss Saigon előadás főpróbáján a darab főszerepét játszó Dancs Annamari.

A színésznő az egyik jelenet közben egyszer csak elvesztette az eszméletét, és hatalmas puffanással esett a földre - írja a Blikk. Annamari partnerei, Vágó Bernadett, Dolhai Attila és Feke Pál azonnal a színésznőhöz rohantak.

"Ez egy nagyon intenzív darab, ráadásul Kimnek, akit játszom, 25 dala van az előadás alatt. Nem is beszélve a parókáról, amely alatt szinte megfőtt a fejem. Napközben a Duna mellett próbáltunk hűsöli, amely így utólag szintén nem tűnik olyan jó ötletnek, hiszen egész délután a napon voltunk. Azt éreztem, hogy nem jönnek úgy ki a hangok, ahogyan szeretném, majd elsötétült minden, és összeestem. A következő, amire emlékszem, az Dolhai Attila hangja, amint orvosért kiabál" - mesélte még mindig gyenge hangon a színésznő.

A Blikk által megkérdezett orvos, dr. Kóczán István szerint a tünetek alapján Dancs Annamaria nagy valószínűséggel hőgutát kapott a nagy meleg, a paróka és kosztüm miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.