Johnny Hallyday zene szórakozás egészség kórház szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívproblémákkal kórházba szállították a francia Antillákon Johnny Hallyday rockzenészt a hét végén - vált ismertté hétfőn.

A 69 éves francia előadót szombatról vasárnapra virradóra vitték kórházba helikopterrel Guadeloupe szigetére Saint Barthelemyn lévő birtokáról - közölte a híresség sajtósa. Hallydaynél szívritmuszavart állapítottak meg, állapotáról további részleteket egyelőre nem közöltek.

AFP
AFP


Johnny Hallyday pihenni és dolgozni utazott a karibi szigetvilágba, épp új lemezének felvételein munkálkodott, amikor rosszul lett. A napokban még jó egészségben volt, a Twitter közösségi portálra pénteken feltöltött fotón Paul McCartney-val szerepel, a brit zenész ugyanis közreműködik Hallyday legújabb lemezén.

A francia zenész az 1960-as években robbant be a köztudatba, azóta több mint 100 millió lemezt adott el. Egészségi állapota miatt először 2009-ben került a címlapokra: rosszul sikerült csípőműtétje után kétszer is mesterséges kómába kellett helyezni.

Forrás: MTI

Tipp! Őrjítően szexi csaj lett a 45 éves színésznőből! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.