Összevesztek a mentorok - Keresztes elhagyta a stúdiót

X-Faktor balhé Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó felvétel közben otthagyta az X-Faktort.

Igazi dráma zajlott az X-Faktor első válogatóján. Keresztes Ildikó ugyanis úgy összekapott mentortársaival az egyik jelentkező produkciója kapcsán, hogy faképnél hagyta őket, hosszú percekre leállítva ezzel a meghallgatást - írja a Blikk. Ildi se szó, se beszéd felállt az asztaltól, és azonnal elhagyta a stúdiót - ilyen korábban még sosem fordult elő.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

Azonnal megfagyott a levegő a stúdióban, mindenki megdöbbent, hiszen Ildikóra nem jellemző, hogy félretéve mindent távozik a stúdióból. A Blikk információi szerint a mentorok egy versenyző produkcióján vesztek össze annyira, hogy Ildikó azonnal faképnél hagyott mindenkit. "Malek láthatóan alig várta, hogy legyen vége a dalnak, Geszti azt hajtogatta, hogy nem volt jó, de Feró sem maradt adós, ő azzal jött, hogy unta az öncélú művészkedést. Aztán ki is szórták a jelentkezőt, csak Ildi szavazott rá, aki ezután elviharzott, miközben odavetette, hogy haragszik társaira" - beszélt a bennfentes. "Hosszú időre leállt a meghallgatás, senki nem tudta, hogy éppen mi történik. Úrrá lett a tanácstalanság, hiszen nélküle a másik három mentor tehetetlenül ült székében. Aztán, némi idő elteltével egyszer csak újra megjelent az ajtóban Ildi, akin látszott, hogy már valamennyire lehiggadt. Talán kellett neki egy kis idő ahhoz, hogy megnyugodjon" - tette hozzá az informátor.

"Mindig is rengeteg érzelmet tettem abba, amit csinálok. Félig semmit nem tudok... Valóban volt egy olyan versenyző, aki miatt eléggé kiakadtam. Bár én is láttam, hogy elmarad a teljesítménye attól, amire talán szükség van a továbbjutáshoz, de igenis láttam benne fantáziát, hiszen a hangi adottságai megvannak az X-Faktorhoz, a belső tartalékait pedig elő lehet hozni. Én hittem a tehetségében! Mi mind a négyen különböző stílust, lelkületet képviselünk, és ugyan tiszteljük egymást, de vannak olyan pillanatok, amelyek óhatatlanul feszültséget szülnek, mindannyiunk között volt már kemény, parázs vita, és biztos vagyok benne, hogy még lesz is bőven!" - magyarázta az énekesnő.

"Szerintem a helyzetre haragudott Ildi, hogy nem azt gondoltuk, amit ő. Sarkosan megmondtuk az igazságot, ez pedig fájt neki. Keményen reagáltunk, de ez azért van, mert a műsor véresen komoly, és egyikőnk sem engedheti meg, hogy egy olyan énekest engedjen tovább, akiben nem hisz. Csak olyanokkal dolgozom együtt, akikben százszázalékosan hiszek, ebben az évben én szeretném átérezni, milyen győztes mentornak lenni az X-Faktorban!" - mondta Geszti Péter.

Salma Hayek senkit se akart megsértenihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120831-arulassal-vadoltak-salma-hayek-szinesznot.htmlKirobbanó formában van Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/szorakozz/20120901-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-kirobbano-formaban-van-es-nem.htmlSzüreti mulatság és barokk forgatag - Szeptemberi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20120829-koncert-borkostolo-badacsony-budai-var-szureti-mulatsag-es-kiallitas-szeptemberi.htmlSütve, főzve, paprikázva - 4 jó hely, ha magyaros ételekre vágyszhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120830-gasztronomia-budapest-etelital-4-tipp-ha-magyaros-etelekre-vagysz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.