Levágott fejet találtak - A hét hónapja meggyilkolt színésznő földi maradványai

gyilkosság halál levágott fej London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levágott emberi fejet találtak a minap egy londoni csatornában, ahol idén márciusban egy fiatal színésznő, Gemma McCluskie maradványaira bukkantak.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 29 éves színésznő holttestére a Regent-csatorna egy forgalmas részén bukkantak rá 7 hónappal ezelőtt. A halott nő meztelen volt, a fejet és a végtagokat pedig egy éles tárggyal vágták le a törzséről. Úgy tűnik, hogy a most megtalált testrész is az ő földi maradványa.

A színésznő, aki egy népszerű tévésorozatban játszott, együtt élt beteg édesanyjával és 35 éves bátyjával, akit még a gyilkosság éjjelén letartóztattak. A férfi azóta is letartóztatásban van, a tárgyalásra, amelyen a gyilkossággal vádolják majd, még nem került sor - írja a Daily Mail.

Divatbotrányok: Öngyilkos lett Ruszlana Korsunova orosz modell - Máig megmagyarázhatatlan a halálahttp://www.life.hu/legytrendi/20120824-divat-es-botrany-ruszlana-korsunova-gyonyoru-orosz-modell-halala.htmlFia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-eloszor-mutatkozott-egyutt-sylvester-stallone-felesege-jennifer-flavin-es-a.htmlTragédia! Élet és halál között lebeg Amy Winehouse volt férjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120809-eletveszelyes-allapotban-amy-winehouse-elhunyt-enekesno-exbaratja.htmlÉdesanyja okozta Michael Jackson halálát?http://www.life.hu/anyaskodj/20120807-michael-jackson-eloadomuvesz-halalaert-katherine-jacksont-tartja-felelosnek-conrad-murray.htmlAmit még a halál sem választhat el - Carole Lombard nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120730-amit-meg-a-halal-sem-valaszthat-el-carol-lombard.htmlGazala Dzsaved: egy pakisztáni énekesnő megrázó halálahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120727-brutalis-kivegzes-a-nyilt-utcan-egy-pakisztani-enekesno-megrazo.htmlFia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.