Gary Barlow pizsama LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pizsamát leginkább az édesapánkon tudjuk elképzelni, és nem a pasinkon.

Gary Barlow nemrég a GQ magazin címlapján pózolt egy szokatlan szerelésben. A zenész fehér boxeralsóban, trikóban és csíkos pizsamafelsőben egy bögre teával a kezében állt a kamerák elé. Ez biztosan a magazin különleges koncepciója volt, nekünk azonban nem jön be a vonzónak cseppet sem mondható összeállítás. A tél közeledtével persze a férfiak is fáznak, és a köntösre fanyalodnak, de ez a nagypapás pizsama azért kissé illúzióromboló.

www.gq-magazine.co.uk/style
www.gq-magazine.co.uk/style

Akik dollármilliókat keresnek együtt - Íme a világ legvagyonosabb sztárpárjai!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120905-sztarok-es-a-penz-akik-dollar-milliokat-keresnek-egyutt-.htmlKidolgozott izmait mutogatja a sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-david-boreanaz-a-dr-csont-ferfi-foszereploje-nagyon-szexis-ime.htmlMindenét eladja, és elhagyja az országot az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120916-vv-feco-elhagyja-magyarorszagot-es-londonban-szeretne-segedmunkas-lenni.htmlPihenj úgy, mint egy királynő - 6 mesés történelmi úti cél, ahol megállt az időhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120905-szorakozas-utazas-program-nyaralj-ugy-mint-egy-kiralyno-meses.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.