Ez a pasi nem semmi! Így táncol a világsztár szeretője - videó

szaltó Casper Smart LifeNight tánc Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már értjük, mit eszik Jennifer Lopez a fiatal táncoson, Casper Smarton.

Jennifer Lopez huszonéves kedvese zseniális táncos, de nem vitás, hogy a nevét csak akkor ismerte meg a világ, amikor összejött a kerek fenekű szépséggel. Casper jó párszor táncolt már együtt JLo-val, de egyedül is megállja a helyét - íme egy korábbi videó, ami egy iskolai rendezvényen készült.

Pihenj úgy, mint egy királynő - 6 mesés történelmi úti cél, ahol megállt az időhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120905-szorakozas-utazas-program-nyaralj-ugy-mint-egy-kiralyno-meses.htmlSokáig vártuk, most végre megkaptuk: Dallas újratöltvehttp://www.life.hu/szorakozz/20120913-ujra-elindult-a-dallas-cimu-sorozat-a-lifehu-elkeszitette-a.htmlKockahas és gyönyörű szemek - Szülinapos Paul Walkerhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-lifenight-napi-him-eszmeletlenul-fest-paul-walker-szinesz-a-parfumreklamban.htmlBabaháj, lógó popsi és vaskos combok - Íme a magyar celebek retusálás nélkülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-es-meg-tobb-magyar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.