konkurencia TV2 műsorvezető átigazolás szerződés Majka Heti Hetes rapper RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL 2-es csatornán hamarosan az ózdi hős is osztja majd a poénokat, hiszen első alkalommal november elején ül be a "hetek" közé.

Majka az utóbbi időben a TV2-höz kötődött, hiszen vezette a Nagy Duettet Liptai Claudiával és az Ezek megőrültek című műsort is, de őszre egyáltalán nem kapott képernyős munkát a csatornától. Így aztán váltott, és aláírt a Heti hetesnek. - értesült a Blikk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Valóban megállapodtunk, Majka több adásban is vendégünk lesz. Ő egy friss, civil hang, akinek a véleményére nemcsak a saját generációja lehet kíváncsi, hanem mások is. Szerintem nagyon jó lesz" - mondta Ónodi György, a műsor főszerkesztője. Majka mindössze annyit mondott a megkeresésünkre, hogy "sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarja a hírt". Mint arról már beszámolt a Blikk, Hernádi Judit elhagyja a Heti hetes csapatát, a helyén váltják majd egymást a szereplők: Váncsa István, Kern András és Majka is beül a székébe.

Paris Hilton durván megsértette a melegekethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-paris-hilton-amerikai-botranyhosno-serto-kijelentest-tett-a-homoszexualisokra.htmlHihetetlen! Több mint tíz éve nem szexelt a fiatal énekes anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20120922-16-eve-nem-szexelt-a-tinik-kedvencenek-justin-biebernek-anyukaja.htmlMár a tartalékaiból él a Bumeráng egykori rádiósahttp://www.life.hu/legykepben/20120922-a-neo-fm-bumerang-musoranak-egykori-radios-musorvezetoje-boros-lajos.htmlSzinetár Dóra egyre többet mutogatja testét és nem hord melltartóthttp://www.life.hu/legykepben/20120922-szinetar-dora-hihetetlenul-jo-formaban-van-es-nem-hord-melltartot.htmlTitkolja terhességét Lady Gaga - A sztár barátnője fecsegte ki a titkothttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-lady-gaga-brit-enekesno-kelly-osbourne-amerikai-enekesno-szerint-terhes.htmlLebukott! Máris megcsalta barátnőjét a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-russell-brand-amerikai-szinesz-lebukott-uj-lannyal-randevuzik-a-joga.htmlMegszabadul implantátumaitól a TV2 szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-vamos-erikatobb-mint-testor-a-tv2-szoke-musorvezetoje-kiveteti-implantatumait.htmlMegtudtuk, mikor indul a The Voice a TV2-n!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-voice-tehetsegkutato-indul-a-tv2-szuperprodukcioja-oktoberben-startol.htmlMindenkit meglepett Kemény Dénes bejelentése: Visszavonul!http://www.life.hu/legykepben/20120921-kemeny-denes-bejelentette-hogy-visszavonul-es-befejezi-palyafutasat-a-magyar.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.