Jean-Paul Belmondo francia filmszínész különválik belga élettársától, Barbara Gandolfitól - jelentette be hétfőn a színész ügyvéde, Michel Godest.

"Jean-Paul Belmondo mint baráthoz és mint ügyvédhez jött hozzám. Közölte, hogy szép éveket töltött Barbara Gandolfival, de most elhagyja" - tudatta közleményben az ügyvéd.

AFP

"Nagyon jól tudom, mi történt, és igazat adtam Jean-Paulnak, hogy véget vet ennek a kalandnak. Jean-Paul mindig úgy irányította a magánéletét, ahogyan ő akarta" - tette hozzá.

A 37 éves Barbara Gandolfit több ízben is meghallgatta a francia és a belga igazságszolgáltatás egy őt, illetve a volt férjét érintő pénzügyi nyomozás keretében. Jean-Paul Belmondót is meghallgatták a 200 ezer eurós (56,97 millió forint) kölcsön ügyében, amelyet állítólag a színész a fiatal nőnek, az egykori Playboy-modellnek nyújtott, akivel 2008 júniusában találkozott egy étteremben a francia Riviérán.

A belga ügyészek szerint Barbara Gandolfi arra használta a neves színészt, hogy pénzt csaljon ki tőle. Korábban Belmondo azt mondta, nincs semmiféle "ügy", és nincs mit kedvese szemére vetnie.

Ledobja a fehér köpenyt a Grace klinika legszexibb dokijahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120928-ledobja-a-feher-kopenyt-a-grace-klinika-legszexibb-dokija-patrick.html Zámbó Krisztián teljesen magába zuhant - Íme az X-Faktor 25 továbbjutójahttp://www.life.hu/szorakozz/20120930-xfaktor-2012-tabor-a-legjobb-24-versenyzo-tovabbjutok-a.html Elcsúfította magát szakítás után a tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120928-liam-payne-a-one-direction-enekese-szakitas-utan-levagta-a.html "Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.html Elolvadunk tőle! Imádjuk Ryan Gosling felejthetetlen mosolyát és tökéletes testéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120924-ime-a-crazy-stupid-love-cimu-film-romantikus-jelenete-ryan.html