Az X-Faktor egyik döntőse, Lass Bea színésznő, aki nemcsak a színpadon, hanem a vásznon is megcsillogtatta tehetségét. Ráadásul azok közé tartozik, akik bevállalják a vetkőzést is.

Tavaly mutatták be azt a mindössze 18 perces rövidfilmet, amelyben Lass Bea is szerepel, ráadásul mindent megmutat: szenvedélyesen szeretkezik. A Végtelen percek című film több filmfesztiválon is bemutatkozott, egy lengyerországi seregszemlén pedig első díjat söpört be.
Az X-Faktor döntőse felháborodott a támadásokon, miután napvilágra került egy korábbi, valóban pikáns filmszerepe. A mostanáig legtöbbet zokogó versenyző nem szégyelli eddigi próbálkozásait, és visszavág az őt ért sérelmekért.

 

Döbbenetesen átalakultak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/szepulj/20121010-uj-haj-smink-frizura-atalakultak-az-xfaktor-2012-versenyzoi.html Az X-Faktor versenyzője tagadja, hogy szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/20121008-az-xfaktor-versenyzoje-csobot-adel-tagadja-hogy-szerelmes-nagy-szilardba.html Életveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121009-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje.html Elismerte tettét az X-Faktor versenyzője - Drogfogyasztás miatt hallgatták ki Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/tested-lelked/20121008-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-beismerte-hogy-drogozott-apja-zambo.html Titkolta híres anyukáját az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121008-danics-dora-xfaktor-versenyzoje-edesanyja-a-humorista-bach-szilvia.html Zámbó Krisztián kapott még egy esélyt - Kialakult az idei X-Faktor döntős csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-es-nagy-fero-csapata-is-osszeallt-az-xfaktorban.html