68 kilót fogyott a Voice kedvéért az egykor sikeres magyar énekesnő

Caramel Mező Misi Somló Tamás a nap cikke Malek Andrea tévé ének tehetségkutató The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teátrális minikoncerttel nyitott Magyarország legújabb tehetségkutatója, a Voice. Az első válogatón sorra bukkantak fel a tehetségek. A legkülönfélébb fizimiskájú énekesek álltak a zsűri elé - pontosabban mögé -, hogy meggyőzzék őket. Lássuk, kiknek sikerült!

A Voice újító: nemcsak eddig Magyarországon ismeretlen szabályokkal, hanem új arcokkal is. Hosszú titkolózás és találgatás előzte meg, mielőtt kiderült, ki lesz a műsorvezető és kikből fog állni a zsűri. Szabó-Kimmel Tamás az előbbi szerepében mutatkozott be. Ő konferálta fel a zsűri tagjait, azaz a Mestereket: Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese, Somló Tamás rocklegenda, az LGT tagja, Molnár Ferenc Caramel énekes, aki nyolc éve a Megasztár nyertese volt, és Malek Andrea énekesnő, színésznő döntenek a jövőben a láthatatlan versenyzők sorsáról.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Mesterek

A Mesterek azokban a bizonyos ominózus fotelekben foglalnak helyet, amelyek háttal vannak a versenyzőknek, amikor az a színpadra lép. Minden mester tizenkét tanítványt választhat magának, s ezt gombnyomással jelezhetik a dal közben - ha többen is szeretnének egy előadót, akkor maga az előadó dönt arról, kinek a csapatába akar tartozni. Ha viszont egyetlen gombnyomás sem történik az előadás alatt, a versenyző már mehet is haza.

Az első versenyző, Bakonyi Zsolt az életét tette fel erre a műsorra, még az angliai állását is otthagyta, hogy a Mesterek előtt elénekelhesse a Seven Nation Army című dalt. Némi várakozás után végül Malek Andrea nyomta meg először a gombot, de társai is csatlakoztak hozzá. Az énekes jó stílusát és hagját sokáig dicsérték, majdhogynem körüludvarolták Zsoltot, aki végül Malek Andit választotta mesteréül.

Gyerekekkel és bábokkal is foglalkozik Pleszkán Écska, aki főként öngyilkos zenész édesapjáról mesélt bemutatkozásában. Mező Misi szinte azonnal kiválasztotta a fejkendős lányt, de ahogy az várható volt, két férfi mestertársa is csatlakozott hozzá. A dicséretek után végül Somló Tamásnak jutott a megtisztelő mesteri feladat.

Még nekünk, nézőknek sem mutatták meg Caramel egykori versenytársának, Gájer Bálintnak az arcát, csak hogy mi is átélhessük a mesterek helyzetét. Mr. Titokzatos végül négy gombos sikerrel énekelte a Maroon Five együttes áthangszerelt dalát. Misi még a lakásrészletét is elfelejtette előadás közben, de a versenyző végül Caramelt választotta mesteréül.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Gájer Bálint

Ismét egy Megasztárt vettek elő, Rúzsa Magdi a nővérét hozta el a meghallgatásra. Annamária most egy második esélyért jött, de senki sem nyomta meg a gombot a dal közben. Mező Misi a hamis hang miatti összezuhanását, Andi a hangtechnikát, Caramel az énekes átlagosságát emelte ki. Egy szó sem esett Annamari vezetéknevéről.

A még csak tizenhat éves Szécsi Sarolta biztos nem volt eddig a Megasztárban, viszont az egész világot meghódítaná. A Back to Black című dallal a négy mestert sikerült is, közülük Somló Tamás csapata erősödött Sacival.

Azonban kiderült, hogy Saciból kettő van, legalábbis ikertestvére, Böbe ezt a hatást keltette. Elton John Your Song című dalával ugyanolyan sikert aratott, mint testvére, de ő Mező Misit választotta mesteréül.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Szécsi Böbe

Jobb, hogy nem látták előre a mesterek az egyelőre konyhai dolgozóként tevékenykedő Hollai Ádámot, aki magasra lakkozott hajjal és feltűnő zakóban énekelte el Jamiroquai Virtual Insanity című dalát. A mesterek addig hezitáltak, míg végül egy gombot sem nyomtak meg, így Ádámra ismét a panírozás vár énekesi karrier helyett.

Az extravagáns énekesnő, Karai Anna a Crush Crush Crush című dal közben lenyomott egy koncertet, csak épp nem a hangjával, hanem színpadi mozgásával - bár a hörgések már meggyőzték a mestereket, s mind megfordultak - Misi még válaszul vissza is hörgött. Az ítészek örültek egy igazi, bátor őrültnek, s bár Misi élénken kampányolt a lányért, ő végül Caramel csapatába vágyott.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Karai Anna

Merőkanállal eszi az életet a Miamiból érkező Szabó Tünde, azaz Stacy Grady, aki korábban vetkőzésből tartotta el magát. Most viszont egy kiskanálnyi gombnyomást sem kapott előadása közben, s nevetve távozott, vissza a napfényes Miamiba.

Eddig egy tehetségkutatóban sem ért el sikereket Schwartz Dávid, így most nagy reményeket fűzött ahhoz, hogy végre nem a külsejével foglalkoznak az ítészek. Szűcs Judit Mit tegyek, hogy érezd című dala meggyőzte a mestereket, s Andinak jutott a szerencsés feladat, hogy végre segítse a fiú karrierjét.

A sok Megasztár-közeli versenyző után most a kilencvenes évek ismert csapata, a Fekete Vonat volt énekesnője próbálkozott a műsorban. Mohamed Fatima nem hiába választott egy Caramel dalt, pár másodperc után meg is kapta tőle az első gombnyomást. Az is kiderült, hogy a pici Caramel annak idején a Fekete Vonatnak köszönhetően hitte el, hogy ő is énekelhet, így a 68 kilót fogyott Fatima az ő csapatát választotta.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Mohamed Fatima

Az első adás végére Misi csapatában még csak egy versenyző volt, míg Caramelhez három, Andihoz és Somló Tamáshoz pedig kettő-kettő versenyző tartozott. Jövő héten tovább forognak a fotelek, és újabb tehetségekkel találkozhatunk.

Mező Misi beszólt Caramelnek a Voice válogatójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-mezo-misi-beszolt-caramelnek-a-voice-valogatojan.htmlMegtudtuk, mikor indul a The Voice a TV2-n!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-voice-tehetsegkutato-indul-a-tv2-szuperprodukcioja-oktoberben-startol.html"Nagy és izgalmas feladat" - Szabó Kimmel Tamás a Voice műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szabo-kimmel-tamas-a-voice-musorvezetoje.htmlDurva Photoshop vagy tökéletes ruha? - Irigyelni való idomokkal hódít a The Voice zsűritagjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-photoshop-aldozata-lett-vagy-durvan-lefogyott-a-the-voice-zsuritagja.htmlMilliókat kapnak a The Voice zsűritagjaihttp://www.life.hu/legykepben/20120815-ennyi-fizetest-kapnak-a-the-voice-mesterei-malek-andrea-somlo.htmlLelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.htmlMég a nagy bejelentés napján is tárgyalt a TV2 a The Voice zsűrijévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-ha-hinni-lehet-a-pletykaknak-a-the-voice-zsurijet-az.htmlÖsszeállt a The Voice mesternégyese?http://www.life.hu/legykepben/20120803-the-voice-caramel-malek-andrea-somlo-tamas-es-mezo-misi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.