színész LifeNight Barátok közt Kiss Ramóna Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Barátok közt sorozat egyik legpikánsabb jelenetére?

A sorozatban olykor-olykor előfordul egy pikánsabb, meztelenkedős jelenet. Az egyik ilyen az volt, amikor a sorozatbeli Tilda szexi fehérneműjével szeretett volna kedveskedni a férjének. A másik emlékezetes momentum kétségkívül az volt, amikor a sorozatbeli Zsófi és Zsolt egymásnak estek. A pikáns képsorok nem bíztak túl sokat a képzeletre - íme az ominózus jelenet:

Romokban hever a Barátok közt sztárjának házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-szoke-zoltan-a-magyar-szinesz-a-baratok-kozt-sztarjanak-hazassaga.htmlAlig lehet ráismerni a Barátok közt sztárjára! Így nézett ki évtizedekkel ezelőtt a népszerű színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121008-alig-lehet-raismerni-a-baratok-kozt-sztarjara-igy-nezett-ki.htmlIdősebb férfival jönne össze a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20121008-marenec-fruzsina-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-idosebb-ferfiba-lenne.htmlKisfiút szült a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-kisfiut-szult-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-csifo-dorina.htmlNyíltan vállalja szerelmét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kiss-ramona-szineszno-baratok-kozt-szerelmevel-romaban-romantikazik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.