Egy Nápolyhoz közeli, kis olaszországi faluban mondja ki a boldogító igent Jessica Biel és Justin Timberlake. A ceremónia hétvégén lesz, a vendégsereg azonban már korábban a helyszínre érkezett ünnepelni. 

A színész-énekes még decemberben, ötévnyi együttjárás után jegyezte el kedvesét, most hétvégén pedig oltár elé is vezeti Jessicát. A menyegző helyszínéül azért választottak egy apró itáliai falut, mert mindkettőjük számára sokat jelent a kis település.

Forrás: AFP

A színésznőnek természetesen nem kellett mindent egyedül megszerveznie, többen is segítettek neki az előkészületekben. Estee Stanley, Jessica stylistja átvállalta az esküvő megrendezését, a sztár koszorúslánya pedig legjobb barátnője, Lindsay Ratowsky lesz.

A vendégsereg napokkal ezelőtt, magánrepülőgéppel indult Olaszországba. Az ara azt követően érkezett a helyszínre, hogy Párizsban még utoljára felpróbálta esküvői ruháját az egyik neves dizájnerszalonban. A készülődés mellett azóta is folyamatos bulik vannak, a szerda esti ünneplést tűzijáték is követte.

Justin Timberlake már nem akar legénylakásthttp://www.life.hu/hazitunder/20120823-justin-timberlake-arulja-new-yorki-luxuslakasat-a-kepeket-a-hazitunder.html Íme Justin Timberlake legénylakásahttp://www.life.hu/life/galeria/20120823-ime-justin-timberlake-new-yorki-legenylakasa.html Justin Timberlake nősülni készülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120106-justin-timberlake-eljegyezte-jessica-bielt.html Először beszélt magánéletéről a The Voice műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121018-szabo-kimmel-tamas-a-the-voice-musorvezetoje-eloszor-beszelt-maganeleterol.html Különleges házat épít férje az énekesnőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-marot-viki-ferje-okohazat-epit.html