Oláh Gergő felrobbantotta az X-Faktor stúdióját

X-Faktor dal produkció James Bond Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsűri kicsit sem fogja vissza magát a produkciók bírálásakor az X-Faktor 3. döntőjében. Vannak versenyzők, akiket a mennybe emelnek, vannak viszont, akiket teljesen összetörnek. Oláh Gergő az előbbi kategóriába tartozik.

"Hol az apád és az anyád? Mutasd meg őket! Hogy csináltátok, hogy ilyen tehetséges?" - kérdezte magából kifordulva Keresztes Ildikó Oláh Gergő produkciója után. Az énekes a tematikus James Bond-esten Tom Jones dalát adta elő. Könnyedén táncolt és énekelt, a mentorok pedig végre egyetértésben tapsoltak állva a produkció után. Az előadás végén a közönség nem tudta abbahagyni a tapsolást és a dobogást. A mentorok pedig az egekig dicsérték az énekest, akit leginkább az borít meg, hogy ennyire szeretik az emberek. Miklós egyetlen problémát tudott felhozni, mégpedig azt, hogy Gergő képtelen hibázni, Feró és Ildikó pedig egyenesen arra kérték, hogy vegyen már vissza, mert mások is nyerni szeretnének.

Kétszer szeretett bele párjába az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-xfaktor-antal-timi-ketszer-lett-szerelmes-ugyanabba-a-ferfiba.htmlValóra váltja álmát az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121027-takacs-nikolas-az-xfaktor-versenyzoje-fanksutot-nyit.htmlÍgy manipulálják az x-faktorosok megjelenéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-festett-kockahas-es-csillogo-fogak-sztarcsinalo-trukkok-az-xfaktorban.htmlFura rítussal lazít az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-xfaktor-versenyzo-zambo-krisztian-csatakialtasa.htmlEnnyire dögös még nem volt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-xfaktor-muri-eniko-enekesno-nagyon-csinos-volt-az-uj-james.htmlX-Faktor kontra James Bondhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-james-bond-007skyfall-xfaktor-veresnyzoi-a-premier-elotti-diszbemutaton.htmlNem tud szabadulni férjétől az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-keresztes-ildiko-magyar-enekesno-az-xfaktor-mentora-nem-tud-szabadulni.htmlÖsszeomlott az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-pjz-az-xfaktor-kiesett-csapata-csonka-tamas-osszeomlott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.