Mindent megmutat a dögös magyar celeblány

modell Bajkeverők LifeNight Debreczeni Zita celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita ma már fotósként ér el sikereket, hét éve azonban az RTL Klub akkori valóságshow-jában, a Bajkeverőkben hódított.

A harmincegy éves Zita mostanában nem vetkőzik, hét éve azonban a külseje révén került a celebvilágba. A Bajkeverők című realityben csábított és hódított, az egyik fotózáson pedig terepszínű bugyiban és fekete tűsarkúban pózolt. Meg kell hagyni, Zita remekül nézett ki már akkor is, manapság azonban szerencsére hanyagolja az effajta öltözeteket, és inkább a szolidabb, de csinos ruhákra voksol.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Ő a legnagyobb mellű sztár!http://www.life.hu/szorakozz/20121105-sofie-vergara-szineszno-a-legnagyobb-mellu-sztar.htmlDenzel Washingtont a YouTube tette alkoholistáváhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121031-denzel-washingtont-a-youtube-tette-alkoholistava.htmlŐt öleli James Bond (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121029-rachel-weisz-szineszno-eszmeletlenul-gyonyoru-az-erzelmek-hullamain-cimu-filmben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.