Zalatnay Sarolta Bálint Antónia Ördög Nóra Bulvárkoktél Komár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Ördög Nóra, a Life.hu sztárszerzője nagy bejelentésével foglalkozott a bulvársajtó, de Palvin Barbi modell sikere sem hagyott hidegen bennünket. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Babavárás és nagy bejelentések

Az X-Faktor bájos műsorvezetője és a Life.hu sztárszerzője a héten jelentette be, hogy kisbabát vár. Nóra a blogjában mesélt az utóbbi évek küzdelmeiről és a terhessége további részleteiről, melyekről itt olvashatsz. Az RTL Klub pedig egy meglepetéssel rukkolt elő: ha minden igaz, hamarosan elindul a ValóVilág 6, melyben komoly szerepet kaphat Stohl András és a VV5 nyertese, Attila is.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Világsiker és szakítás

A héten nagyon büszkék voltunk a gyönyörű magyar modellre, Palvin Barbarára, aki ott volt az idei, nagyszabású Victoria's Secret show "angyalai" között. Erről bővebben itt írtunk. Az egykori magyar szépségkirálynő, Bálint Antónia életében is történtek változások: a szépség és kedvese, Tereh István, az Első Emelet zenésze szakítottak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eltemették Komár Lászlót

A napokban temették el az imádott magyar zenészt, Komár Lászlót. A temetésen a jó néhány magyar sztár között Komár egykori szerelme, Zalatnay Sarolta is ott volt, de az öltözéke hagyott némi kívánnivalót maga után. A témáról bővebben a Life.hu is írt itt.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Ágyékkötőben pózol a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121107-agyekkotoben-pozol-a-vilagsztar-david-arquette-szinesz.htmlHorrorfilmek gyereksztárjai - akkor és mosthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121108-horrorfilmek-hatborzongato-gyereksztarjai-akkor-es-most.htmlHisztéria: a világ első vibrátorának történetehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121107-mozi-film-szorakozas-a-vilag-elso-vibratoranak-tortenete.htmlTíz éve imádja egymást a fiatal álompárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121107-enrique-iglesias-enekes-es-anna-kournikova-az-egykori-teniszsztar-meg.htmlLevetkőztették volna a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20121108-veres-monika-nika-a-voice-versenyzojet-levetkoztetne-a-ferfi-magazin.htmlÍme egy valódi guminő!http://www.life.hu/szorakozz/20121105-o-egy-igazi-gumino-nagyon-hajlekony-holgy-a-videoban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.