Pornófilmes volt a TV2 sztárja

pornó tehetségkutató The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idei László, a Voice című tehetségkutató egyik indulója egy igazán pikáns dolgot osztott meg a rajongókkal.

A férfi elárulta: van tapasztalta a nőkkel, korábban ugyanis szerepelt felnőtt filmekben is. Saját bevallása szerint ezek kisebb költségvetésű, egyfajta home videók voltak és nem bánta meg őket. "Fiatalkorában az ember követ el olyan dolgokat, amiket vagy megbán, vagy nem. Én nem bántam meg" - vallotta az énekes a TV2 Aktív című műsorában.

Rengeteget változott a Barátok közt sztárja!http://www.life.hu/szorakozz/20121110-a-baratok-kozt-sztarja-abraham-edit-is-szerepelt-a-szomszedok.htmlIgazi rosszfiú, de mi imádjuk!http://www.life.hu/szorakozz/20121106-josh-holloway-szinesz-a-lost-sorozat-sztarja-nagyon-szexi.htmlMeztelenül cicázik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/szorakozz/20121113-bodi-sylvi-magyar-modell-meztelen-fotoja-egy-cicaval.htmlSztárok szépséghibával: a lyuk is lehet szexi!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121109-szorakozas-mozi-sztarok-akiknek-res-tatong-a-fogaik-kozott.htmlŐ a legszebb szemű sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121107-napi-him-ian-somerhalder-a-vampirnaplok-es-a-lost-sztarja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.