Caramel Mező Misi Somló Tamás Malek Andrea Shy Guys válogató The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy Somló Tamás a szabályokat megszegve hátrafordult megnézni egy versenyzőt, még Caramel is az adás végéig kereste az utolsó versenyzőjét. A forgó fotelek idén utoljára szerepeltek, s talán minden eddiginél kevesebbszer mozdultak meg: az összes mester a legjobbaknak tartogatta helyeit.

Elsőként egy két munkahelyen helytálló, egyedülálló édesanyát küldtek el a műsorból: Lukács Gabriella 48 órás ébrenlét után énekelte el a Sunny című dalt, amire egyik hezitáló mester sem nyomta meg a gombot. Misi az utolsó helyeit másnak tartotta fent, Somlóval együtt ráadásul már van hasonló hangú énekesük, Caramelnek pedig nem jutott el a lelkéig Gabi hangja.

Egy másik kisgyerekes anyuka, Szolnoki Dóra már többre ment: a szüléshez hasonlította a meghallgatást, de nem sokáig vajúdott, Somló Tamás kivételével mindenki szinte azonnal megfordult titokzatos hangja hallatán. Misi szerint valamiért Dóra még nem hiszi el magáról, hogy jó énekes, Caramel pedig nem tudott a szám után sem szabadulni a lány hatásától. A nagy dicséretek után Dóra Andit választotta mesteréül - aki innentől hátra is dőlhetett, hiszen összegyűlt a 12 énekese.

Garda Zsuzsa régóta az énekléssel foglalkozik, és végre nem arról mesélt kisfilmjében, hogy az élete múlik ezen a meghallgatáson. Ehhez mérten lazán, de átütő siker nélkül énekelte el a Zanzibár dalát, bár végül Misi a szokott lendülettel rácsapott a gombjára, s a szám végén Somló Tamás is megfordult. Misi a hibák kiemelése mellett a dühöt és az agressziót méltatta, Somló pedig az elementáris erőhöz gratulált. Zsuzsa a sok külső és belső hasonlóság miatt egyértelműen Misit választotta, és kezdetnek jól eldiskuráltak a tetoválásaikról.

A csinos ügyvédnő, dr Péter Barbara Zoránnal illetve Dés Lászlóval is dolgozott már együtt vokalistaként, így ehhez méltóan adta elő a Natural Woman című dalt. Caramel, Misi és Somló Tamás is forduláshoz méltónak találta a produkciót. Tamás Barbara térdeit és megfelelő hangnemben való sikítását emelte ki, Misi viszont a lelkén alakítgatna még egy kicsit - Barbara végül Caramel csapatának lett tizedik tagja.

Mivel már csak néhány hely volt kiadó, sokan távoztak csalódottan a meghallgatásról. Tősér Gabriella is hiába adta elő igen dögös szerelésben a Single Ladies című számot, ez nem javított a hangján, Misi pedig csak a fejét fogta. Herczeg Dávid is elvarázsolt később talán néhány lányt izompólójával - bár hangja sem volt utolsó -, de nem nyerte el Caramel tetszését.

Eddig csak a szomszédait idegesítette éneklésével Dózsa Erik, most a Boulevard of Broken Dreams című számban nekünk is jutott a szerencséből. Bár nem aratott átütő sikert, Somló Tamás végül bizalmat szavazott Eriknek, és utolsó tagként meghívta csapatába - a többi mester az erőt és az intenzitást hiányolta a dalból.

Misit azonnal elvarázsolta Sudár Anita zeneisége, miközben Malek Andi Caramel kezét próbálta a gombra erőltetni, s nem hiába: a You Give me Something című dal végül neki is tetszett. Caramel egy nagy fához hasonlította a mellesleg kicsit túlsúlyos Anitát, Misi pedig nagyon jó alapanyagnak tartotta, de hiába: bár Somló Tamás csapatába vágyott, Anita végül beérte Caramellel.

A sosem látott apjának bizonyítani akaró Helmeczi Bianka hangjára Misi reagált egyedül pozitívan, de ezzel be is telt a csapata, így innentől csak Caramel kereste tovább az utolsó különleges, sokkolóan jó énekest. Hiába jöttek a tehetségesnél tehetségesebb versenyzők, hiába kapacitálták mestertársai, Caramel makacsul várta a megfelelő üzenetet és csodát hozó versenyzőt. A Shy Guys fiúcsapatból anno elsőként kiszállt Csordás Levente sem volt elég jó, pedig hamar kiderült, nem csak kigombolt ingjét képes ritmusra lengetni: csodálatosan adta elő a Liberian Girl című dalt.

A kamasz Henderson Dávid aratott végül sikert a Hosanna című dallal, aminek valóban erőteljes üzenete van. Bár az előadás kicsit gyülekezetesre sikeredett, Caramel párás szemmel, boldogan pislogott, és először tapsolt állva valakinek. A mesterek is keresték a szavakat az előadás után, Caramel szerint pedig egyenesen Isten fénye ragyogott át a dalon, és boldog volt, hogy hallgatott a megérzésére.

Mivel negyvennyolc énekes nehezen férne egy műsorba, jövő héttől a mesterek párbajoztatni kénytelenek versenyzőiket, és felére kell csökkenteniük csapatukat. Sok drámát, feszültséget ígér az előzetes, meglátjuk, ki tudja-e végre hozni a Voice a benne rejlő lehetőségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.