Már Keresztes Ildikó sem védi Zámbó Krisztiánt

X-Faktor mentorok tehetségkutató műsor Keresztes Ildikó Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó eddig szinte elvakultan, süket fülekkel védte mentoráltját, az X-Faktor hetedik élő show-jában viszont már ő sem tudta egyértelműen csak megdicsérni Zámbó Krisztiánt.

Az X-Faktor hetedik élő show-jában a versenyzők nemcsak egy önálló produkciót adtak elő, hanem duettekre is összeálltak. Stone párja Zámbó Krisztián lett. Bár a duettre dicséreteket kaptak a mentoroktól, az ítészek Zámbó Krisztián önálló produkciójánál már nem voltak ilyen jószívűek. Még az eddig kifejezetten Krisztiánt támogató Keresztes Ildikó sem.

Úgy tűnik, minden élő adásnak van egy kedvenc szava vagy kifejezése, amivel a mentorok dobálóznak. Az előző adásban előszeretettel emlegették a versenyzők beleit, amelyet a párbajkor végighúznak a színpadon, még korábban a hamiskás vagy a piszkos szavak voltak a reflektorfényben. A hetedik élő show-ban viszont a darabos jelző hangzott el többször is - például Zámbó Krisztián produkciója után.

"Küzdelmed a hangoddal újabb állomáshoz ért. Fénytelen, pontatlan, darabos volt. Hidd el, hogy itt mindenki szeret téged, ha jól énekelsz, de ide több kell" - mondta Zámbó Krisztián produkciója végén Geszti Péter. "Ez egy küzdelem. Olyan, mintha félnél a nótától, mintha félnél énekelni" - tette hozzá Nagy Feró. "A próbán laza voltál és sokkal jobban ment. Igen, küzdesz önmagaddal, és még mindig nem tudom, hogy miért, nem tudom megoldani" - mondta neki Keresztes Ildikó, aki korántsem volt olyan elfogult, mint korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.