Zámbó Krisztián kiesett, de bármikor újrakezdené

X-Faktor tehetségkutató műsor döntő összefoglaló Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor hetedik élő show-jában már csak hat énekesnek szurkolhattunk. A versenyzők egyéni produkcióban és duettben is megmutatták tudásukat. A két kiemelkedő előadó ma is nagyot énekelt, a duettek feldobták az estét. Az X-Faktorból végül Zámbó Krisztián esett ki, aki állítása szerint bármikor újrakezdené a versenyt.

Az estét a mentora szerint kirobbanó energiájú Stone nyitotta, aki katonásan adta elő a jól ismert Beatrice dalt. A kissé egyhangú előadást látva úgy gondoljuk, egy tizenhat évesekből állő punk bandától is jobbat hallottunk volna. Ferónak tetszett Stone ereje és hitelessége, Geszti meglepőnek és mulatságosnak tartotta az előadást. Malek Miklós pedig testen kívüli élményt élt át, és kicsit kesernyésen jó paródiának nevezte a dalt - mint ahogy Stone annak is szánta.

Csobot Adél a héten pingponglabdával és parafadugókkal is igyekezett javítani hangképzési technikáján. Erőfeszítései dícséretesek, de Spice Girls Mama című dala mégis laposra sikeredett. Keresztes Ildikó fel is hívta a figyelmét a csúszkáló hangokra.

Múlt héten új színt kértek a mentorok a győzelemre leginkább esélyes Oláh Gergőtől, így most egy lassú Piramis dallal lépett színpadra. Gergő továbbra sem tud hibázni, ebben a dalban is megtalálta magát, és át tudta adni érzelmeit. A vastaps megérdemelten járt a produkció végén, amit a mentorok is csak dícsérni is tudtak.

Zámbó Krisztián a lovakkal és a varázslással is próbálkozott, de az énektudását hallhatóan egyik sem javította annyira, hogy a mentorokat meg tudja győzni. Elton John gyönyörű dala már sokkal jobban szólt, mint ahogy Krisztiántól megszoktuk, de erőtlen volt és unalmas, és azt a bizonyos X-et még így sem találtuk benne. Olvasd el a mentorok kirikáját a produkcióról itt!

Antal Timi múlt héten mindenkit elvarázsolt, s most is kitűnően teljesített Jessie J dalában, laza volt, vidám, energikus, s bár a hatalmas, villám alakú fülbevalókat nem tudtuk mire vélni, más hibát nem nagyon lehetett találni benne.

Az előző adásban párbajozó Szabó Dávid felszabadult a kiesésközeli élménytől. Brian Adams dalát énekelve nem ment el a szépfiús irányba, és át tudta adni a dal üzenetét. Miklós és Ildi szerint is jót tett a párbaj a fiúnak, és végre megtalálta azt a vonalat, ami igazán illik hozzá.

A duettek közül Antal Timiés Szabó Dávid alkalmai kettőse szerepelt először, a Moves Like Jagger című dalban pedig jól szóltak és mozogtak együtt - a Geszti Péter és Malek Miklós is állva tapsoltak nekik.

Ildi két mentoráltja, Zámbó Krisztián és Stone érdekes kettőst alkotott, mivel a kulisszák mögött nem igazán csípik egymást, s együtt lakni sem voltak képesek. A dal nagyon messze elmaradt Timiék duettjének színvonalától.

Végül Csobot Adél és Oláh Gergő duettje következett, ahol Michael Jackson és Britney Spears dalában Adél ugyan igazán nőiesre vette a figurát, de a piros ruha is kevés volt Gergő hangja és ösztönössége mellett: a lány időnként cuki - és hamiskás - babának tűnt valódi partner helyett, viszont egész jó bulit hoztak össze együtt.

A párbajt végül Stone és Zámbó Krisztián vívták egymással - a nézők szavazatai alapján. A versenyből végül Zámbó Krisztián esett ki, akit három mentor is hazaküldött - a részletekért kattints ide! Ez a régen várt döntés igazi felüdülést jelentett ezen a novemberi estén. Némi jeges félelmet a búcsúzó Krisztián mondata keltett, mikor azt fejtegette boldogan, hogy bármikor újrakezdené a versenyt.

Baricz Gergő: "Tuti tippem van, ki nyeri az X-Faktort!"http://www.life.hu/legykepben/20121124-baritz-gergo-enekes-xfaktor-antal-timinek-szurkol.htmlLecserélték a zsűrit az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-xfaktornak-az-irigy-honaljmirigy-tartott-gorbe-tukrot.htmlSzerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlMegvan, ki nyeri az X-Faktort?http://www.life.hu/szorakozz/20121123-xfaktor-2012-az-rtl-klub-szeretne-ha-antal-timi-nyerne.htmlBekeményített az X-Faktor törékeny döntősehttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-antal-timi-az-xfaktor-torekeny-dontose-bekemenyitett-rocker-ruhaban.htmlA karrierje a tét? A nézők nekiestek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-zambo-krisztian-jimmy-fia-az.htmlEgyszerre többen is kiestek az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121117-zambo-krisztian-meg-mindig-versenyben-van-az-utolso-csapat-a.htmlSírva fakadtak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/legykepben/20121116-xfaktor-feher-zoli-es-olah-gergo-enekesen-jo-baratok-lettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.