Buszbalesetet szenvedett Marcus Miller és zenekara

zenekar buszbaleset Monaco zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buszbalesetet szenvedett Marcus Miller híres amerikai dzsesszzenész és zenekara egy svájci autópályán. A buszsofőr életét vesztette, a zenészek megsérültek - közölte a helyi rendőrség.  

A kétszeres Grammy-díjas zenész tíztagú zenekarával Monacóból tartott a hollandiai Hengelóba, amikor vasárnap autóbuszuk felborult az autópályán Svájc középső részén, Schattdorf közelében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A rendőrség közleménye szerint a buszvezető életét vesztette, a tartaléksofőr és a zenészek megsérültek, de nem súlyosan. A sérülteket kórházban kezelik. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

A basszusgitáros, zeneszerző európai turnén mutatja be Renaissance című új albumát. Szombaton még Monte Carlóban léptek fel, hétfőn már Hollandiában játszottak volna.

Forrás: MTI

Isla Fisher pirul a férje miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-szorakozas-program-isla-fisher-pirul-a-ferje-miatt.htmlNézz rá az életedre - másként, mint eddighttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-film-szorakozas-nezz-ra-az-eletedre-maskent-mint.htmlAmikor az íróból hős lesz - szerzők a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121122-szorakozas-film-amikor-az-irobol-hos-lesz-szerzok-a.htmlA halálát kívánták az X-Factor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121121-halalosan-megfenyegettek-az-x-faktor-versenyzojet.htmlMilliomosok és fiatalok - ők a leggazdagabb sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121120-szorakozas-mozi-program-gazdagok-es-fiatalok-ime-a-legjobban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.