Alessandra Ambrosio modell, a Victoria's Secret fehérneműcég angyala hihetetlenül jól nézett ki a legutóbbi fotózása alkalmával.

Eszméletlenül kockahasú férfimodellek gyűrűjében fotózták a kétgyermekes, harmincegy éves édesanyát egy brazil magazin kedvéért. A képeket Stewart Shining készítette, a fotózásról pedig egy szexi videó is készült. Ha pedig ezek a képsorok nem lennének elég meggyőzőek, a modellről készült néhány fotó, melyeken anyaszült meztelenül pózol. Hiába, Alessandra tökéletes testén minden remekül áll, nem csoda, ha még túl a harmincon is ő a Victoria's Secret fehérneműcég egyik kedvence.

Forrás: www.stewartshining.com
A többi fotóért kattints a képre!

 

 

Egy szál ciciben pózol a modell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121126-pixie-geldof-modell-farmernadragban-es-meztelen-felsotesttel-pozol-a-tengerparton.html Irigylésre méltóan néz ki a 39 éves modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-tyra-banks-modell-39-evesen-is-gyonyoru.html Röhejessé retusálták a szupermodellthttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-karlie-kloss-modell-karjait-retusaltak-a-vogue-cimlapjan.html Súlyos sérülései miatt lett modell a fiatal lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121121-sulyos-serulesei-miatt-lett-modell-a-fiatal-lany.html Húsz év után visszatért a címlapra a szupermodellhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121121-husz-ev-utan-visszatert-a-cimlapra-a-szupermodell-cindy-crawford.html