Született feleségek fotósorozat LifeNight magazin Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria egy szexi fotósorozattal örvendezteti meg a férfiakat.

A Született feleségek című sorozat sztárja nem szégyenlős: istenien néz ki azokon a fotókon, melyeket a mexikói GQ magazin készített róla. Eva három év múlva negyven lesz, de a kornak még nyoma sincs rajta: a férfiszíveket sorra összezúzó sztár csúcsformában van. A róla készült legfrissebb képeket a blogon nézheted meg.

Forrás: GQ Mexico
Forrás: GQ Mexico

Ide ne utazz! - A világ legveszélyesebb városaihttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20121129-utazas-program-ide-ne-menj-kirandulni-a-vilag-legveszelyesebb-varosai.htmlDemi Moore kétszer annyi idős, mint új játszópajtásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121128-demi-moore-ketszer-annyi-idos-mint-uj-jatszopajtasa-vito-schnabel.htmlÖregkorom legszebb nyarahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121128-mozi-film-szorakozas-oregkorom-legszebb-nyara.htmlAmanda Lear: Dalí múzsája, százak szeretőjehttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121127-sztar-enekesno-szorakozas-amanda-lear-dali-muzsaja-szazak-szeretoje.htmlAdvent a Duna-partján: programok a fővárosbanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121127-szorakozas-program-karacsony-tobb-tucat-adventi-program-lesz-a-fovarosban.htmlEgy szál ciciben pózol a modell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121126-pixie-geldof-modell-farmernadragban-es-meztelen-felsotesttel-pozol-a-tengerparton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.