Széttárt combokkal fetrengett Demi Moore

buli Lenny Kravitz Demi Moore részeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore élvezi az életet. Az ötvenéves színésznő igencsak pityókásan bulizott, és rámozdult a szexi zenészre, Lenny Kravitzre is.

Az elvált színésznő egyik este Kravitz és George Clooney kedvese, Stacy Keibler társaságában mulatozott. A róla készült fotók tanúsága szerint Demi cseppet sem volt szomjas: széttárt combokkal bulizott, táncolt Lennynek, akinek láthatóan imádta a társaságát. Az ominózus fotókat itt nézheted meg.

AFP
AFP

Deminek pár hete új kedvese van: jelenlegi pasija épp feleannyi idős, mint a korosodó világsztár. Demi pedig igyekszik hozzáfiatalodni a párjához. Ez a ruháin is látszik: Miss Moore elmúlt ötvenéves, ennek ellenére egy popsit alig takaró, szürke overállban ropta a buliban. Tény, hogy a sztárnak nincs rossz alakja, de ráncos térdeit, amely ellen azért lehet tenni, és kissé löttyedt virgácsait azért nem kéne mutogatnia. Jól látszik, képtelen megbirkózni a korával, és nemrég úgy döntött, ő lesz Hollywood új partihercegnője. Kár, hogy ezt a '90-es években már eljátszotta...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.