Új barátnője van az X-Factor zsűritagjának

Twitter Simon Cowell Janina Gavankar barátnő Jenson Button tehetségkutató műsor Amerika Mario Lopez X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy dúl a szerelem az amerikai X-Factor háza táján. Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Mario Lopez, a produkció egyik műsorvezetője nemrég feleségül vette gyermeke anyját. Most pedig kiderült, hogy a műsor atyjának, Simon Cowell-nek is új barátnője van.

Az ítészt, akit nemrég saját lakásában ejtettek túszúl, legutóbb a Forma-1-es pilóta, Jenson Button egykori menyasszonyával, Louise Griffiths-szel hozták összefüggésbe. Ahogy az Cowell kapcsolataira jellemző, az a románc is tiszavirág életűre sikeredett, egy ideje ugyanis a férfi a True Blood sorozat szexi sztárjával, Janina Gavankarral kavar.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az 53 éves tévés szakember és a 32 éves sorozatsztár, aki egyébként nagyon hasonlít Cowell korábbi menyasszonyára, a sminkes Mezhgan Hussainyre, már Twitteren is flörtölnek egymással. Simon idei hódításait elnézve azonban azt ajánljuk Janinának, hogy ne pakoljon ki!

Összeszedtük a legjobb pasikat. Minden napra jut egy - Nézegess képeket!



Házasság, süllyesztő, meleg jogok - mi lett A Gyűrűk Ura sztárjaival?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121211-mozi-szorakozas-program-hazassag-sullyeszto-meleg-jogok-mi.htmlOlga Kurylenko egy tragédia miatt lett szupermodellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121211-olga-kurylenko-egy-tragedia-miatt-lett-szupermodell.htmlElhunyt Ravi Shankar szitárművészhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121212-elhunyt-ravi-shankar-szitarmuvesz.htmlŐ a legszexibb szomszédlány! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121207-ali-cobrin-szineszno-puceran-mutatkozik-az-amerika-pite-4-cimu.htmlKitépték a szépséges színésznő fogaithttp://www.life.hu/szorakozz/20121210-a-nyomorultak-cimu-filmben-kiteptesz-a-szepseges-szineszno-anne-hathaway.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.